Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Det var ikke til at se her i eftermiddag, at jeg sluttede dagen af med at vaske bil i går. Den bil som mange roser for at have den flotteste farve i byen, var fuldstændig dækket af salt fra vejen . Og selvfølgelig havde andre fået den samme ide med at vaske bil, da jeg var i nærheden af en vaske hal. Hmm

Det hele vedr. ansøgning af overdragelse er begyndt at komme tætte på, og jeg kan mærke sommerfuglene begynder at rumstere i maven. Mange har sagt - at det vil være oplagt at jeg får den overdraget, men jeg tør ikke at tro på det, før jeg har det på skrift.
Sælgeren tager på privatbesøg hos min far på mandag, og jeg har bedt ham om at tale med ham vedr. vurderingen. Han var ude og se på den da den var til service i mandags, og har foreslået/fastsat en vurderingspris, men jeg mener helt klart, at han skal fremlægge det for min far, så han ikke føler at der bliver handler over hovedet på ham ! Puha der er mange ting som skal ordnes og falde på plads, før jeg sender ansøgningen. Desværre kan det tage flere måneder før der falder en afgørelse.

Men ud over det, så er min far officielt blevet folkepensionist fra dagens dato. Det er bestemt ikke en situation han er særlig stolt af, da han havde regnet med at køre 5-7 år mere. Men sygdom banker ikke på og spøger om lov til at komme ind !

Jeg ” kom til ” at købe en julekalender til hunden og katten. ;-) Jeg ved godt at det er noget pjat og tyveri af folks surt tjente penge mht. pris - kontra indhold. Men jeg ” kom også ” til at gøre det også sidste år, og det var faktisk en sjov ritual når en låge skulle åbnes.

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes at jeg roder meget for tiden. Div. papir her og der, og andet som havner tilfældig - hvor jeg nu kom til ! Måske er det inde i mit hoved der roder mest. ;-)

Vil snart finde min seng. Det bliver en lang weekend !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Saltstang på fire hjul er publiceret 01/12-2005 20:03 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.