Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Dagen er ved at gå over til aften her 2. søndag i advent og 4. december. Jeg skulle for længst have åbnet den fjerde låge, men dagen er tilbragt i en sløv og ugiderlig tilstand og først nu orker jeg at skrive et par ord. Derfor vælger jeg da også at gå tidligt til ro i aften og få indhentet noget søvn. Det skal meget gerne blive et par timer før midnat.

Vi havde en fantastisk god aften i aftes til julefrokosten og hyggede os i hinandens selskab og nød den lækre julemad, som Carlo kræsede op med. Det blev ud på de små timer, inden nogen af os så dyner, men så blev der til gengæld næsten øjeblikkelig ro i det lille røde hus. Kun en lille Nisse Jul var atter engang på spil og igen på en sød og kærlig måde. Mens vi lå og sov - alle mand, havde den lille fyr ryddet op i stuen og taget den store opvask, som jo er helt uundgåeligt, når der holdes julefrokost. Vi stod op til et fint og opryddet hus og især Carlo var meget overrasket og kunne slet ikke forstå, hvem der havde været i gang med opvaskebørste og viskestykke. Han tror ikke så meget på vor husnisse - men Nisse Jul er her. Jeg har godt nok ikke set ham, men min fornemmelse for nisser er meget stærk.

Nisse Jul er for det meste rar og omgængelig, blot jeg overholder vores aftale. I går, hvor jeg havde travlt med mange andre ting, blev risengrøden til Nisse Jul muligvis nedprioriteret en anelse for meget efter hans mening, men det fik jeg så at føle, da jeg senere var i bad.
Jeg nød at stå under bruseren, mens det varme vand fossede ned over mig. Pludseligt fra det ene øjeblik til det andet skiftedes vandtrykket fra normalt til meget lidt tryk. Samtidigt blev vandet koldere og koldere. Lidt efter var der igen mere tryk på og vandet blev atter varmere. På denne måde skiftede tryk og temperatur, mens jeg badede. Til sidst havde jeg ikke mere lyst til denne lille "nisseleg", men skulle bare tørres og have tøj på igen.

Jeg er træt og øjnene er ved at falde i. Derfor siger jeg blot:

Hyggehejsa fra en træt, søvnig og vrøvlet Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 4. december. Træt og søvnig. er publiceret 04/12-2005 18:34 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.