Mit liv keder mig

Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
"Kære KW
Ting ændrer sig… Det gør livet også. Men ikke mit liv. Det forandrer sig aldrig. Samme rutine, samme mennesker, samme drømme.
Jeg… Ved det ikke? Har det ok. Stille og roligt, går alting, men jeg synes bare ikke der er meget at grine af for tiden. Virkeligt ikke meget.
Jeg var sammen med LM, og nu er jeg ikke. Ved ikke hvem der droppede hvem, men væk er det. Eller jo, jeg ved hvem der droppede hvem, han droppede mig, sådan FØLES i hvert fald. Troede jeg var ok, men tror det ikke længere, ikke lige nu anyway… Kærligheden står så stille som den kan… Ved ikke om der er nogle der har gemt den helt væk… Jeg drømmer mig ud i intet, men for gods sake hvor er det nederen… Hele mit liv er så nederen… Jeg har brændt mandler i dag. Hvor meget er det så lige jeg keder mig når jeg begynder at brænde mandler… "

Jeg var ved at skrive et brev, til en veninde... Stoppede op, kiggede på det, læste det... Kopirede det herind, og nu sletter jeg det. Starter tit den slags breve, men jeg laver dem om. Sætter en go sang på, en glad sang, venter til jeg har det godt, og så skriver jeg forfra. Noget nyt, noget der er mere løgn end det jeg skrev først.
LYVER LYVER LYVER... Føler at jeg lyver hele mit liv væk... Men ja men hvad????? HVAD ER DIN UNDSKYLDNING STELLA????!!!!!

Var så glad da jeg kom hjem, begyndte at brænde mandler, mens jeg hoppede rundt og hyggede mig, så kom min bror hjem, han kørte lidt på mig, som altid, og så satte jeg mig her... og starede med at skrive det brev.
Nu smiler jeg ikke mere.

Gik sammen med P hjem idag. Vi har været til terminsprøver, og så var vi færdige på samme tid. Det er rart at snakke med ham. Han er sød. En hyggelig fyr. Og så ved jeg at han synes jeg er sød. Ved det bare... Men ja... nu tænker jeg på hvad han sagde igen og jeg har det fint... Det er dl's fødselsdag i dag, tror jeg... har ikke set ham, overhovedet i denne her uge... nå nå....
Tænker på ham, det gør ondt. Han betød så meget. Fatter ikke at jeg kunne finde på at tage en anden i stedet for ham. Og alligevel forstår jeg mig selv så udemærket.
For han var jo ikke sjov at være vild med når han ikke skrev. og det gjorde ondt at se ham kigge den anden vej på gangene, på staditionen og hvor nu det ellers var. MEn jeg drømmer stadig. kan ikke lade være. Det er der jeg altid flygter hen. Væk fra den virkelighed der bare keder mig...
Jeg keder mig... Det gør jeg virkeligt. Ligeså snart jeg har sat mig i toget og er på vej hjem. I skolen gør jeg ikke... Aldrig..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit liv keder mig er publiceret 08/12-2005 14:35 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.