18 år siden

Undskyld Thomas

Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Hmm, måske fortjente Thomas ikke helt den sviner i tideligere indlæg..

Måske var jeg bare lidt hys over jeg ikke følte han prøver at være gode venner, men virker kold i røven. Jeg har forsøgt, og det er svært at kæmpe hvis det føles nyttesløst.

Og så - som kaldet, har han lige sendt denne sms;

Hejsa. Jeg tænkte på om du måske havde tid eller lyst til at se mig en dag måske mellem jul og Nytår? Eller så noget? Det er jo et stykke tid siden vi har snakket. Og igår havde jeg mere end travlt så det blev ikke rigtig til så meget. Er lige kommet hjem fra en lang tur til Tyskland så hvis du havde lyst til at se film eller noget i den stil kunne jeg tage noget slik og sodavand med. Men du kan lige tænke over det. Knus fra mig..

Mig:
Hej Thomas. Blev faktisk både sur og skuffet over du ikke tod imod min håndsrækning om et forsøg på venskab.. Du gad ikke engang komme ind i centeret, og jeg var åbenbart heller ikke vigtig nok til at du kunne give besked i lørdags. Gider ikke kæmpe denne kamp alene, så er glad for du skrev. Mellem jul og nytår lyder helt perfekt!

Ham:
Havde faktisk forstået at du ville komme ud hvis jeg var der før 20 over 12, og ellers skulle jeg komme ind i butikken. Men det tror jeg bare vi lader ligge. Har haft rimelig travlt og har ikke kunne overskue noget som helst, så har lagt alt lidt til side undtagen arbejde. Det gælder både venner, familie og ikke mindst dig. Men det har overhovedet ikke noget at gøre med at jeg ikke vil snakke med dig. Du har stadig en meget stor plads i mit hjerte. Tro mig, jeg vil gerne kæmpe for vi stadig skal snakke sammen. VIRKELIG MEGET. Elsker dig sgu stadig - på en eller anden måde..


Nogle gange er jeg måske for hurtigt.... Og nogle gange tror jeg stadig Thomas kommer til at logge ind på fyldepennen *host*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Undskyld Thomas er publiceret 13/12-2005 17:15 af Anastasia.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.