At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Nu er det vist på høje tider at få åbnet lågen til den 16. december og heldige jeg har fået mit e tilbage på tastaturet. Jeg har dog aldrig kendt magen til nisse. Det hjalp at true Nisse Jul med vandgrød i dag, men han fik naturligvis sin risengrød med både strøet kanel og kæmpe smørklat. Sådan er det bare - og det passer.

I dag har jeg været noget sløv, men jeg har også været så øm og tung i hele kroppen. Jeg fik ellers en rigtig god nattesøvn og vågnede op til et hvidt landskab. Det så så smukt og juleagtigt ud, så trods et dårligt skrog at slæbe rundt på, steg humøret et par grader.

I edtermiddag tog Anne og jeg tur til Esbjerg for at få købt julegaver, så i skrivende stund mangler jeg faktisk kun at købe to gaver mere og så naturligvis gaverne til Anne. Dem kunne jeg jo af indlysende grunde ikke købe i dag, men jeg ved, hvad hun skal have, så det er bare at komme ind til byen en formiddag, mens hun er i skole. Der er med glæde og varme tanker at finde netop de ting, som står på ønskesedlerne - og jeg sidder her glad og tilfreds over gaveresultatet. Ringere bliver det heller ikke, at gemalen også synes, at det har vi klaret godt. Så jubiie - årets gaveræs er næsten overstået, inden vi fik begyndt. Tilbage mangler jeg så at få gaverne pakket ind, så de er klar på søndag, når børn, svigerbørn og børnebørn kommer hjem efter dem. Jeg har inderligt bedt Nisse Jul lade være med at hjælpe mig med gaveindpakningen. Jeg oplever ikke den lille nisse hel troværdig og jeg vil ikke så gerne risikere, at Jacob sidder hos sin svigermor juleaften og åbner julegaven med pivdyret, som jeg har købt til vor hund Sille, men Sille får den cd at gnave i, der ellers var tiltænkt Jacob. Nej, ingen drillerier med gaverne - så jeg pakker selv smukt ind og lægger kærlige far og mor følelser ved.

Jeg er glad for, at der er endnu en uge til jul, for jeg mangler en del juleforberedelser, men lidt hver dag den næste uges tid, så er vi parate, når julen banker på døren og vil ind. Skulle noget glippe, så bliver det alligevel jul med at hygge, spise, hvile og bare jule. Jo, jeg kan mærke at julestemningen er ved at indfinde sig i det lille røde hus i marsken.

Jeg vil ønske alle mine læsere en rigtig dejlig 16. december, selvom den vel nærmest snart er forbi. På den anden side, det er jo fredag, så mange er måske længe oppe.

Hyggehejsa fra julegaveindkøberen Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 16. december og julestemning. er publiceret 16/12-2005 22:33 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.