Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Her sidder jeg og åbner lågen ind til den 17. december, som viste sig fra sin smukkeste side med sol og snedækkede marker. En smuk, kold dag udenfor og dejlig og varm indenfor. Lidt syslen har jeg fået til side og ej at glemme har Nisse Jul fået sin daglige skål risengrød med kanel og smør. Alt for den lille nisse, så os andre her i huset ikke bliver drillet for meget af ham.

I eftermiddag var jeg en tur i julebyen Ribe. Jeg gik en strøgtur og var i mange forretninger - på udkik efter en bestemt gave til Anne - desværre uden at finde det, som hun ønsker sig. Jagten efter den uopnåelige gave førte mig ind til boghandleren og derinde sad en ung kunstner/forfatter og signerede sin bog, han lige havde fået udgivet. Det var hans første bogudgivelse og jeg var dybt imponeret af hans kreative evner. Jeg spurgte om han kendte Fyldepennen - det gjorde han ikke - så det gav mig anledning til at reklamere for sitet, som han syntes lød interessant. Måske en kommende "fyldepensbruger".

Inden jeg kørte hjemad, var jeg i Føtex og handle ind til i morgen, hvor vi skal holde lidt fødseldsdag for Anne. Da jeg stod ved pakkebordet og pakkede en gave ind, kom en kvinde hen imod mig - hun så bekendt ud. Det syntes hun også, at jeg gjorde og ganske rigtigt - snart fandt vi ud af, hvor vi havde mødt hinanden før. Vi fik en god, lang snak - ligesom jeg, har hun fået en sygdom, der gør, at hun er oppe mod mange ting i sin situation. Igen kunne jeg ikke dy mig, men fortalte hende om Fyldepennen. Det syntes hun lød meget interessant og ville bestemt kigge nærmere på sitet. Måske endnu en "kommende fyldepennebruger".

Det får mig til at tage min lille bog om glæder frem og heri finder jeg ord, som passer meget godt på ovenstående beretninger:

Gør det enkelt
Mød livet med din fulde opmærksonhed og et åbent sind, så finder du glæde de mest usandsynlige steder - en babys latter, en fuldkommen sky, hjemmelavet julekonfekt, en vild blomst eller en mundfuld frisk luft og mange andre ting. Du bestemmer selv.

Jeg har små hængepartier, som jeg skal have ordnet i aften, så jeg vil smutte, men inden da - så glædelig 17. decemberdag.

Hyggehejsa fra hængepartiets medlem Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 17. december og hængeparti. er publiceret 17/12-2005 19:34 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.