AT forløb
Coleen
10 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Jeg er på arbejde nu, men hvor er her dog stille – jeg har næsten hele ”biksen” for mig selv, hmm BORTSET lige fra mit eget kontor :O(( Der er blevet malet gulv på den gang mit kontor støder op til, og det er ikke tørt endnu – øv altså, det var ellers blevet lovet..! Nå pyt, jeg sidder jo udmærket her på et lille lagerkontor, men mangler en del af mine ting og bare det, at være i mit eget..!

I går var Peter og jeg til julefrokost med hele hans familie, og det var som sædvanligt hyggeligt på alle måder. Vi kørte hjemmefra ved 10-tiden i går efter at ha’ vinket farvel til alle mine københavnerbørn, og jeg var hjemme igen i aftes ved 23-tiden i et koldt, koldt hus. 16 grader var der kun… jeg varmer jo normalt op med træfyr, men kan sætte oliefyr til, når jeg ikke er hjemme, men det fik vi altså ikke gjort i går formiddags. Det lykkedes rimeligt hurtigt at få stuen op på ca. 19 grader, hvorefter jeg hentede min dyne i det iskolde soveværelse og pakkede mig sammen i sofaen..!
I morges syntes jeg altså også, det var en kold fornøjelse… Temperaturen i stuen var igen faldet til 17 grader, og udenfor var der bare sne, sne og sne, men heldigvis tøffede min lille sorte bil fint igennem det hele :O)

Det bliver stille at komme hjem igen herfra i dag. Peter er til juletræsfest med sine børn og kommer først i aften engang… MEN jeg vil nyde at sætte mig i min stue med en kop kaffe og en smøg. Nu har jeg været hensynsfuld ryger hele julen, og det er jeg med glæde, men hvor jeg dog glæder mig til bare at kunne gøre, som jeg plejer..! Min baggang har været rygesalon i juledagene, og det er virkelig helt OK, når der er små børn i huset..!

Det har været rigtig, rigtig dejligt at se børn, svigerbørn og børnebørn i alle juledagene – hvor har jeg dog nydt det. Josva er 16 mdr. gammel nu, og en rigtig lille frisk fyr – stille og roligt har han tullet rundt i huset og kikket på de ophængte nisser, klappet Pongo lidt og kikket på Bamse og kylling, når det var muligt. Vi har tegnet og snakket og bygget med klodser m.m.m. – jeg er sikker på, at jeg har hygget mig mindst lige så meget med det, som Josva.

Nu er min arbejdsdag vist ved at være til ende – der er ikke rigtigt mere, der skal gøres, så jeg vil finde hjem til mit kolde hus og få ordentligt gang i varmen der..! INDEN den varslede snestorm indfinder sig..!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Decemberkulde er publiceret 29/12-2005 12:15 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.