18 år siden

Byt så de gaver!

De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 1 dag siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Er faktisk ret træt, som jeg sidder her på sofaen. Vi har først lige spist...hjemmelavet pizza, jums, det smagte godt. Helt god idé min kæreste fik der.

Vi har vasket så meget tøj i dag, at vi nu er helt begravet i det. For det tørre ikke helt i det tempo vi kunne tænke os.

M havde fri i dag, så vi gik endelig ned og fik styr på alt det om boligsikring.

Vi havde snakket lidt frem og tilbage om vores pladsproblemer, og blev enige om at vi måtte købe en reol. Så vi rokerede rundt. Vi spurgte M's kusine om vi måtte låne hendes bil en dag, så vi kunne køre i IKEA og hente den. Men der var lang tid til det kunne lade sig gøre, men jeg kunne fornemme hun bare ikke var vild med idéen. Hvilket er mærkeligt, for vi kører begge noget mere sikkert end hende. Eller i hvert fald efter fartgrænserne.

Så vi tog tog og bus mod IKEA, med forhåbningen om at vi kunne bære den hjem selv.

Det gik, men hold kæft den kasse var ikke handy. Jeg takker for min kæreste, og håber ikke han har knækket noget i rykken.

Så nu er den samlet, og vi har pludselig meget mere plads. Og det er virkelig dejligt.

Med S-toget hjem, var der "razzia", men vi blev ikke spurgt. Pudsigt nok var det kun folk af anden herkomst der blev bedt om at vise billet. Fordomsfuldt må man mene. Hvis det så ikke lige var fordi, at dem de spurgte faktisk ikke havde billet. Nogle blev sure og anklagede dem for at være rascister, mens andre tog det pænt, gav de nødvendige oplysninger og bad de andre holde kæft.
Razzia må det næsten have været, for de var en 6-7 stykker, med walkie talkier. + civilklædte som først dukkede op når skænderierne var i fuld gang.

Hmmm svært at konkluderer noget særligt på en situation, var bare glad for at vi havde vores på det rene, og med god samvittighed kunne forlade toget og alle de vrede mennesker.

M har også fri torsdag og fredag, dvs temmelig lang weekend. Så skulle han lige afsted og have en hård dag i morgen, troede han, men kom i tanke om at der var nogle timer aflyst. Han har fri 11.30. Så nu forlanger jeg at han tager ind og bytter de gaver, vi har haft stående så længe, som hele tiden bliver glemt og udskudt.
Er hun selv doven, tænker I? Men nej, hans cykel er gået i smadder, så jeg er faktisk så venlig at låne ham min når han skal noget, og så kan jeg ikke så godt selv.

Tror slet ikke jeg fik skrevet i går at jeg var i biografen med 4 fra min klasse. Vi så stolthed og fordom. God film, men jeg er mere til serien, og skal også snart have læst bogen.

Jeg havde lovet mig selv at starte på forberedelse til eksamen i dag, men det er ikke gået så godt. Måske kan jeg tvinge mig til at lave lidt herefter. Det er for dumt, men jeg har aldrig kunne finde ud af at forberede mig til skriftelige eksamener. Slet ikke sådan en, som vi skal lave hjemme. Er bange for at jeg hviler på laurbærerne fra sidste eksamen, og det må jeg bare ikke!!

Pyha, må finde ud af at begrænse mig lidt, så meget sker der jo egentlig heller ikke i mit liv, at det behøves at fylde så meget.

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Byt så de gaver! er publiceret 10/01-2006 22:44 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.