It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Og nu står jeg igen. Lm har rejst mig efter mit fald. Jeg har endnu engang slettet hans nr og nu er det for alvor slut. Inderligt for alvor slut.

Jeg var brand brand stiv igår aftes. Efter at have drukket en halv flaske fischermen fiske snaps, 2glas ren rom, 5øl, 2glas rødvin, 1 glas vodka med juice, 2balie shots, en masse vandpibe, (som jeg væltede ud over det hele og lavede brandmærker på Ke's tæppe... UNDSKYYYLD) bestemte jeg at jeg lige ville skrive til lm.

Te fortalte mig noget, som jeg helst ville have været foruden i min lille glansbillede-verden. Lm og JaKO havde vist nærmest været ved at blive kærester igen, her en gang for noget tid siden... LM's "vi var bare venner, og nu kan jeg ikke klare hende mere" blev skiftet ud med en tom følelse af at være blevet snydt på groveste vis.

Vi skrev lidt, mig og lm. Han blev nød til at skrive 2-3gange at han havde været på arbejde, fordi jeg fattede så lidt. Jeg spurgte ham om han havde været sammen med JaKO efter han kom hjem fra afrika, skrev at jeg gerne ville ha at han var ærlig. Han svarede ikke. Jeg sendte igen en besked hvor der stod "please vær ærlig" Ingen reaktion. Jeg 'fejlsendte' en besked med en masse 'hehe' over noget med at bunde et eller andet og "Hvor er han åndssvag"
Iiiiingen reaktion.
Vågner i morges, kigger på min telefon for 100'ene gang i løbet af natten og hvisker: "Du har mistet mig" og i det sekund skriver han til mig.
hej og nå og bla og bla og jeg faldt i søvn og har du ondt i hovedet og bla...
Jeg svarede. Spurgte hvad han lavede, han spurgte hvad jeg lavede, og så ikke mere...
YEAR RIGHT HVOR DU FALDT I SØVN! Han må tro jeg er en sidssyg stodder alt hvad han vil. Han må tro jeg er verdens mest x-kærestejaloux person i hele universet, og det ville rage mig en høstak (HVAD ER DET EGENTLIGT FOR ET UDTRYK?!)
Han må fortryde hele sit liv at han har haft noget med mig at gøre, at han har kneppet mig og sagt at jeg var sød, Jeg er ragene ligeglad.
Umådelig ligeglad.

Det er slut.... (har jeg sagt det før? har jeg ment det før? er jeg hoppet tilbage på hesten igen? ja ja og ja... men det er lige meget. Så længe jeg mener alt hvad jeg gør af hele min sjæl. Og det gør jeg. Jeg sletter nr fordi det er 100%slut, og jeg lægger dem tilbage igen fordi jeg 100%har lyst til at de skal vende tilbage... Jeg mener det hele. Og nu mener jeg slut...) (føj hvor en lang parentes)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Slut.... igen er publiceret 22/01-2006 11:19 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.