Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Hey dagbog, lad mig starte fra dagens begyndelse..imorges tænkte jeg, shit jeg ved ikke hvad det er jeg skal sige nu her, når jeg går til eksamen..jeg har skrevet nogle stikord, men hvad var det nu lige jeg havde villet med de stikord..så tænkte jeg i toget på vej til jelling, - hmm du burde lave en bog der hed "glas-sur." den skulle omhandle alle de ting du er utilfreds med..alt det du finder tåbeligt, som regeringen, karaktere, påtvunget positivitet og girlpower, for bare at nævne et par ting. Så kunne det står i overskrifter, med dybe forklaringer og humoristisk satire..

nå men så kom jeg langt om længe om til eksamen, - jeg er typen der ikke har nogle forventninger og ingen ambitioner, så jeg havde det fint hvis bare jeg bestod..Men jeg fik altså et 8 tal, et par karaktere over bestået. Det var den karakter der gik mest igen, et par enkelte 9 taller..2 eller sådan noget,..og et 11 tal..så var der 1 6er og en 7'er - hende der fik 7 græd over at have fået 7..men hun var jo også lidt af en stræber..men skal sku ikke have forventninger om noget..man skal have evner.

Jeg kom især til at snakke om forbilleder, at man som pæd..kan komme til at være et forbillede..hvor jeg sagde, at jeg ikke vil være sådan et forbillede som de andre..du ved, spis sundt og alt det pis. Ja, det er iorden at de gør det..men for alle andre der måske ikke ser ud som hr og fru standard..vil jeg bare sig, - det er sku iorden ikke at være som alle de andre, jeg kan sku godt li dig som du er..og du er en ok person. Istedet for det ræs med at der er nogle der pludselig bliver ser skævt til fordi de ikke er som andre vægtmæssigt...måske lidt buttet, men de skal sku også leges med..ikke som træst, men fordi de også har egenskaber som alle andre. Og der vil jeg være et forbillede, . Ja jeg vil modarbejde den der tendens der er i danmark pt om hvad der er rigtig og forkert..en tendens der før hen har været forbeholdt for rygere..men hvis børn nu også skal til at have at vide..og opleve nederlag fordi de ikke lige passer ind i et perfekt standard billede...det synes jeg er forkert. Problemet er ikke de overvægtige, problemet er hvordan man ser på sine medmennesker.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Din tur Mr Jester er publiceret 24/01-2006 15:39 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.