18 år siden

en anden verden

Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Elsker at læse. Elsker at blive fuldstændig suget ind i en anden verden. En verden ofte langt fra min, men alligevel så fascinerende. Får det ellers ikke gjort så meget. Ikke sådan fornøjelseslæsning for min egen skyld. (Læser mange ungdomsromaner og fagstof i forbindelse med mit job).. Men faktisk finder jeg heller ikke så tit bøger, der fanger mig. Bøger jeg har lyst til at hænge fast i. Bøger jeg ikke kan lægge fra mig - bøger som gør at verden uden om går i stå. Der eksisterer kun jeg og de skrevne ord på papiret - der bliver så levende for mine øjne.

Jeg åbner altid en bog med stor forventningsglæde, og den vigtigste del af en bog for mig, er den første linje.. Det er her man får et hint om den verden man nu skal rejse ind i, vil være det hele værd. Hvis den første sætning ikke rører noget inde i mig, så er bogen doomed, den bliver aldrig en del af min sjæl – og den nye verden man her rejser ind i, vil på et tidspunkt falme fra hukommelsen, og det er som om rejsen aldrig har eksisteret


Hvis den første linje ikke fænger, bliver bogen ikke en del af min sjæl. Og der er ellers ikke noget bedre. Fænger den første linje ikke, så skal bogen godt nok komme efter det på næste par sider, ellers gider jeg ikke. Så lægger jeg den fra mig..

Som sagt synes jeg godt, jeg kan svært ved at finde de gode bøger. Har da læst mange, men ikke nok. Elsker Harry Potter bøgerne (på engelsk, der er de virkelig bedst). Men ellers har jeg senest læst Da Vinci mysteriet og jeg har lige lukket bogen ”ondskab” i. Alle rigtig gode. Jeg er nu lige startet på ”undtagelsen” og efter den venter ”Engle og dæmoner”.
Jeg sluger bøger. Hvis de er noget værd, så kan jeg ikke ligge dem fra mig. Men sådan er der mange, der har det. Det er som ikke fordi jeg synes verden i bøgerne er bedre en min egen, for det gør jeg ikke – jeg elsker bare at læse. Elsker at blive fuldstændig fanget af en eller anden måde som en forfatter beskriver noget på, eller en uventet hændelse, eller hvad det nu kan være. Det er fantastisk. Så herfra skal der lyde en stor tak til alle forfattere. De gør måske ikke verden et bedre sted – måske bare lidt mere farverigt…

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget en anden verden er publiceret 05/02-2006 17:55 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.