Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
10 dage siden
Et åbent hjerte
Ansu Orheim ...
1 dag, 2 timer siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Jeg er så hjemme igen, første gang i meget lang tid, men så alligevel før end jeg rigtig skulle.
Oprindeligt ville jeg have været oppe på min skole, men så skulle der bare være den mest fucked op lærer af dem alle sammen. Så blev jeg heldigvis inviteret hjem til en af tøserne, men så blev hun selvfølgelig syg. Fuck!
Så min ene veninde holdt 18-års fest tam tam i går, men der havde jeg meldt afbud, fordi jeg vidste at jeg ikke havde råd til at tage hjem.. Overvejede at ringe og sige at jeg nok kom alligevel, men toget var selvfølgelig forsinket og jeg kom først hjem der omkring klokken 23, så droppede ideen..

I dag er jeg alene hjemme - for første gang i 16 år, i hvert fald hos min moar. Jeg prøver at nyde det, men jeg har mest lyst til at ringe efter nogle venner og fyrer op for en fest, men så alligevel det er godt nok længe siden jeg har haft mere end 2 timer alene. Jeg overvejer at drikke mig fuld, få grædt ud, og danse vildt rundt, men det er måske ikke så sjovt at være fuld alene.. Såeh..?
Jeg har det faktisk meget skægt, men her er helt vildt tomt, fjernsynet kører, jeg er afhængig af larm, og jeg har mest lyst til at rende rundt og snakke og danse, for jeg er ikke vandt til at være alene. Jeg får nærmest klaustrofobi af det her. Det hele er så tomt, indelukket og gråt..

Er online på msn, og så skriver den mest nederen tøs til mig, hun var okay sådan på et tidspunkt, men hun er bare røv nu.. Pisse irriterende når folk render en i røven. Skrid putte!

Jeg kan mærke nolge specielle følelser lige nu. Sådan nogle der kommer frem når man er alene og har tid til at tænke over tingene. Det der med min far spøger altid i mit baghovede, men lige nu er det langt fremme. Og så de der fyre der, især K.. Det var noget fuck at være sammen med ham. Og P er faktisk også begyundt at træde frem.. DEt er pisse irriterende. Så er der mit forhold til min mor, hun har bare svigtet så meget her i år..

Jeg kan ikke rigtig koncentrere mig. Jeg er lidt paranoid sidder og kigger over skulderen hele tiden..

Jeg burde lave lektier. Selvfølgelig, tysk og dansk stil og så skal jeg også lige læse en bog et dukkehjem, den er svær at læse for sådan en som mig, der måtte da gerne være lidt action og måske en nemmere skriveform. Jeg er ikke så kunstnerisk indstillet lige for øjeblikket.

Fuck hvor vil jeg egentligt gerne til fest, samtidig med at jeg gerne vil være herhjemme alene. Fester er der nok af! Jeg er meget mere sjældent alene... Såeh bliver her nok bare. Heldigvis er der ikke rigtig nogle der ved at jeg er hjemme så der kommer ikke nogle rendende..

Måske skulle jeg drikke mig fuld alligevel, jeg har aldrig været fuld alene. Så skal jeg jo nok bare lige droppe lektierne..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Alene er publiceret 18/03-2006 18:16 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.