18 år siden

Erling spøger

Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 5 dage siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 25 dage siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Mandag den 20. marts 2006 Erling spøger

Jeg har set Erling, men først var det Else. I fredags var hun ude for at handle og sidder og venter på telebussen. Så fik hun øje på ham, han kom kørende på sin 45- knallert, dyttede af hende, løftede låget på styrthjelmen og vinkede til hende. Det var Erling,hans krop og hans store hvide "julemandsskæg" Hun tog hånden op for munden for ikke at skrige og så forsvandt han. Hendes hår stod lige op i luften. Så ringede hun hjem og fortalte det til mig.

Så idag var det min tur. Vi havde fodret og Else var i fyrrumet med havde smist mig ud, fordi jeg fik et stort hosteanfald. Jeg stod ude i gården og krummede sammen af hosten. Så rejste jeg mig op igen, og kigger lige ind i hans smilende ansigt. Han står inde i bryggerset, banker på vinduet og vinker til mig med sit store grin og det hvide skæg og hans næsten skaldede hoved. Jeg skiger . Else kommer ud og spøger hvad der er i vejen og jeg fortæller det, men nu er han væk.

Så Else han kom kørende forbi eller var det hendes fantasi? Så jeg har i bryggerset eller var det min fantasi. Et er sikker jeg så ham, også selom jeg normalt ikke kan se så langt. Det er uhyggeligt og alligevel, så er jeg glad, fordi det tyder på Erling sidder deroppe i himlen, som en stjerne og passer på os. Det er jeg sikker på han gør. Men ih, hvor jeg savner min julemand.

Men spøgeriet var ikke helt færdig den aften. Else lagde et stykke brænde i brændeovnen omkring 19.30 da vi gik over for at fodre af, de var blevet enige om ikke at lægge mere på, fordi det var tilpas varmt. Så med et omkring klokken 22, hører de det knitre hende fra brændeovnen, hvor der kun havde ligget gløder tilbage, og nu brænder der en god og meget varm ild.
Olde siger til Else hvorfor hun alligevel havde lagt noget på, men det havde hun ikke for hun havde ikke rejst sig fra sofaen siden vi kom ind.
Hvem der fyret. Tja, det ved vi ikke, men nu vil jeg ikke tænke på spøgelser mere for nu vil jeg sove.

Ps. jeg kunne ikke falde i søvn ovenpå den aften og jeg lå og tænkte på Erling, så jeg satte mig op og skrev historien om en lille erantis. Som jeg skriver ind i morgen og lægger som børnehistorie.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Erling spøger er publiceret 23/03-2006 19:21 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.