Stress sætter spor

Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 5 dage siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Stressen er begyndt nu! Jeg føler virkelig ikke, der er tid til at nå det hele …

De sidste mange dage har jeg været totalt søvnforstyrret. Pga. min sygdom skal jeg helst have ml. 12-16 timers søvn. Hvis jeg får under otte timer, får jeg mere ondt, jeg begynder at vrøvle og mine neurologiske symptomer bliver generelt forværrede.

Den sidste uges tid har jeg kun sovet ml. fem og otte timer pr. nat. Hver gang jeg har skullet sove, har jeg tænkt på alt det, jeg burde lave. Når jeg læser psykologi, tænker jeg over, jeg bør øve til koncerten. Når jeg øver til koncerten, tænker jeg på psykologi osv.

Hele huset begynder mildest talt også at bære præg af, at vi er to, der eksamensterper! Da jeg skulle i bad, kunne jeg næsten ikke åbne døren til badeværelset pga. snavsetøjsbunken, der har nået en højde, der ville gøre selv Mount Everest misundelig! Der står opvask overalt i køkkenet, og der er noter, papir, kuglepenne og bogstakke alle steder, man vender og drejer sig. Derudover har nullermændene nået en skræmmende størrelse, fordi der ikke er blevet støvsuget et par uger – ikke godt, når man bor på 80 kvadratmeter med to katte, en hund og to kaniner!

Jeg savner også rigtig mad. Der har ikke lige været tid eller lejlighed til at få handlet, så jeg lever mere eller mindre af Cola light, frugt og tørt brød. Men det er da effektivt for slankekuren! Har allerede tabt halvandet kilo.

Det gik fint med terpningen hos Jette. Jeg kunne huske meget mere af det læste stof, end jeg troede. Men de to første emner har jeg også masser af noter til. Det er de næste emner, det kniber med …

I morgen er der generalprøve til koncerten i kirken. Søndag har vi kortspille- og afslapningsdag med mine forældre og mormor. Mandag koncert. Indimellem må jeg så få læst det jeg nu engang kan nå.

For at kunne sove længst mulig i morgen – før prøven – tænkte jeg, jeg ville gå i bad, glatte hår osv. her til aften. Desværre endte det i lidt af en katastrofe, fordi jeg panikker, når jeg er stresset. Da jeg ikke havde tid til at vokse ben, tænkte jeg, jeg måtte nøjes med at barbere dem. Selvfølgelig fik jeg skåret mig selv, så badeværelset lignede et mindre slagteri! Da jeg skulle fjerne mine afskallede neglelak, lagde jeg ikke mærke til, at flasken med neglelakfjerner var næsten tom. Resultat: Til sidst tørrede vatrondellen ud, så der satte sig lange klumper af vat i den udtværede lak på mine fingre.

Jeg savner også at have ordentlig tid til at skrive. Faktisk bør jeg nok slet ikke bruge tid på at skrive dagbogsindlæg i stedet for at læse, så …

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stress sætter spor er publiceret 12/05-2006 20:28 af Line Find-Andersen (ALFen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.