18 år siden

Pinse"vær"

Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 10 dage siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Sommer, sol og samvær.... Der er en snert af dette i luften i dag... Vejret er faktisk dejligt - næsten skyfrit, dog lidt blæst...

Fredagen startede med Open by night med 4 veninder med afsluttende middag på Stygge. Var for en gangs skyld ikke imponeret over maden. Desserten var altså lidt kedelig. Vi sluttede af med Thomas Helmig jam, hvilket godt kunne have sat en i humør til en bytur, men sagde heldigvis nej!

Lørdag eftermiddag var jeg til 2 års fødselsdag. Det er da helt vildt som 4 timer med 10 unger i alderen 4 år og nedefter, kan dræne en for energi. Totalt skræmmende, hvad hvis jeg en gang får børn...?! Nå men gaven var et rent hit, så det er jeg glad for.

Har været på besøg hos gode veninder her i weeekenden, ja nåede faktisk at hilse på 4 stk. i går i Viborg...Så har følt jeg får noget ud af min pinse og det er på trods af bytur i lørdags. Der endte med at pinsesolen dansede på mine ruder, da jeg kom hjem søndag morgen... Ingen bemærkelsesværdig bytur - men en hyggelig aften i lørdags med C og M, hvor den stod på 80ér musik hele aftenen.

Tog hjem fra Viborg i aftes, da jeg troede jeg havde en aftale med AM om at træne idag. Da jeg sad i bussen skrev han, at han havde en aftale med sin far kl 10.40, så det skulle være inden... Jamen de åbner først kl 10...!! Troede jeg...! Har idag lige fundet ud af, at de faktisk holder lukket hele dagen... Så kunne godt være blevet i Viborg til i dag.

Men det var nok okay, nu har jeg tid til at få ryddet lidt op!

Mine forældre kommer til aftensmad i dag. Jeg har købt ind til hamburgryg med porrer, asperges og måske nye kartofler... til dessert en rabarbersmuldrekage.

Nå vil sgu lige have plantet de blomster jeg købte for 1½ uge siden i potte.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pinse"vær" er publiceret 05/06-2006 11:10 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.