18 år siden

Farvel..... og velkommen hjem...

Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Det er lidt en mærkelig weekend.

Min ex-kæreste T4 rejser til Kina for at arbejde de næste 3 år... Jeg skal til afskedsfest hos ham i aften. Jeg har købt en bog til ham og en kalender som gæsterne kan skrive en hilsen i - på en for dem - speciel dag (fx deres fødselsdag).
Jeg har desuden bestemt mig for at lave en oddsetkupon, hvorpå man kan spille på forskellige ting. Fx om han kommer tilbage med en kineser, om han overhovedet kommer tilbage og om han er hjemme igen indenfor 6 mdr!!

Min veninde som har boet i Kbh de senest 2 år flytter tilbage hertil. Det glæder jeg mig meget til. Jeg har været forbi hendes nye lejlighed med en kort, hvorpå der står: " Kære A, velkommen hjem" og en masser flag. De kommer vist først engang i aften og jeg skal jo til "fest", så kan ikke være der og byde hende velkommen hjem.

Desuden har jeg vagtweekend, så det bliver en tør weekend. Det er nok meget godt. Jeg har lånt T4´s bil, så jeg kan være med til festen, men regner med at køre hjem at sove. Gider nok alligvel heller ikke, når man kommer langt ud på aftenen og alle er ved at være fulde...

Har ellers været oppe ved T4 og grille i går og sove i telt sammen med ham. Hans søster og bedste ven med påhæng var allerede kommet, så det blev en hyggelig aften. Det endte med at vi sov tæt i teltet, men der skete absolut ingenting og der var heller ingen af os, der gjorde tilnærmelser. Jeg ved med mig selv, jeg ikke skal være sammen med ham igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Farvel..... og velkommen hjem... er publiceret 10/06-2006 11:54 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.