Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Har tænkt en del her på det sidste.

Er dette måske det rette sted for mig? Når jeg kigger mig omkring, både i debatter og så videre, så vidner folks måde at skrive på, som om at de er på et højere plan end jeg selv.
Normalt afskyer jeg sådanne forum's, gidder dem simpelt hen ikke, fordi som mine forældre engang sagde, "Hvorfor bruge alle disse 'dyre ord' vi lever jo i en spare tid. Snak så folk kan forstå dig, uden at de skal bruge tid på at slå op i en ordbog" og jeg må sige, det har jeg levet efter lige siden.

Jeg gidder ikke at spilde tiden på at sidde med en ordbog ved siden af mig, for at læse et simpelt indlæg om et eller andet åndsvagt, der er skrevet med "dyre ord og vendinger" som jeg ikke forstår en papfis af.

Så måske dette sted ikke er det rette alligevel.

Og det finder jeg først ud af LAAAAANG tid efter jeg er blevet indmeldt.

Jeg husker engang da jeg gik på handelsskolen, vi fik altid af vide, benyt de ord der er brugt for hver enkelt begreb. Men lærte jeg det? Nææh det gjorde jeg ikke, og alligevel kom jeg ud med et snit over det normale. Så det viser jo bare, de enste der kender de ord, er de der har med det at gøre til dagligt, ligesom lægen bruger sit latinske.

Og så det med stavningen, herinde skal man da godt nok passe på med hvordan man for sat de rigtigte kommaer, og punktummer, ellers får man sq hovedet rykket af og lynchet på langs. Men hva, det må jo være en hobby for folket herinde at rette i andres tegnsætning. Hvad ved jeg, jeg gidder ikke at hænge mig i stavefejl. Det er jo påvist at bare det første og sidste ord er rigtigt i en sætning, så er det ligemeget hvordan ordet er skrevet.

Tjae nogen er jo mere sippet end andre.

Kom så også lige over et indlæg omkring klike dannelse her på pennen. Troede kun det var i skole-gården det forekom, men der har jeg måske taget fejl. Personligt har jeg altid hadet den slags. Det eneste det giver er ballade. Sårn lidt alá "min far er større end din far" meeen det holder jo ik' herinde. De fleste er jo over den alder, men alligevel skulle man tro man var havnet direkte i en skolegård midt i det store frikvarter.

På den anden side, jeg kan jo være flintrende ligeglad - det er jo ikke mit bord. Siden er velbesøgt, så der må jo være noget godt ved siden.

Det skal jeg måske skrive om næste gang her i min dagbog, hvis der dog bliver en næste gang.

Var også lige forbi en tråd hvor der blev diskuteret sexualitet, der må jeg sige, jeg undre mig vitterligt over nogen herinde. Hvad med at der blev skrevet direkte at det forum hvor der står sexualitet, der må ikke diskuteres sexualitet alligevel, fordi folket herinde er for mavesure til at kunne klare det. Jeg tror det ville lette gangen lidt, sådan at en ny bruger ikke oprettede et indlæg og blev sablet ned til grunden. Det kan da godt være der er andre forum rundt på nettet der er til den slags, men hva faen, der er jo også muligheden herinde. Så hvorfor faen må det ikke diskuteres?
Vidste ikke at det var sådan det fungerede, men måske pennen ikke vil have et hjerteslag på samvittigheden hvis en eller anden sneversynet fik sig forvildet ind på en debat der gik på hvilke dildo der var værd at benytte når man sad i bussen i mylder tiden imens chaufføren sad med hovedet ud af sidevinduet og råbte efter gamle fru. Pedersen om at få lettet røven over på den anden side af gaden..

Tjae måske jeg bare skulle finde min dyne og nyde at solen skinner igen imorgen, og hvis den skulle svigte så kunne jeg da altid vælge en cansergrill og forkorte mit liv på den måde når nu ikke canserstængerne gør det...

God nat og sov godt - eller noget.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tanker er publiceret 16/07-2006 00:22 af Xenia-Anni Nielsen (RapKæftetKælling).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.