18 år siden

alkoholens magt....

Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Hold da op et fantastisk vejr. Har taget den bærbare med ud på terrassen, og selvom det jo sådan set er tidligt om morgen, så er det dejligt varmt. Der er vist ingen tvivl om, at det bliver en varm dag….

Man burde nok tage ud at bage. Jeg trænger til noget sol, men er ikke så god til bare at solbade. Men at bade i havet – det er nok den bedste måde at få sol på.. Faktisk har jeg kun været ude og bade en gang i år. Forstår det ikke helt, for jeg plejer at være meget ude at bade i ferien. I år har vi så det varmeste vand jeg kan huske, og så har jeg kun været i det 1 gang?!!! Hmmmm

Men jeg har til gengæld været ude at fiske. To dage. Fangede ikke en disse nogle af dagene, men jeg elsker det. Jeg elsker at være ved havet. Der er noget rigtig beroligende over havets brusen, og bølgerne der skyller ind mod stranden. Det blæste rigtig meget da vi var der, men selvom det gjorde det et helvede at fiske i, så var det herligt. Herligt at kigge ud over det blå hav og bare se det rase… Det er lykken.. Godt jeg bor i nærheden af vandet!!!

Åhhh, der var ballade inde ved den gamle overfor i går aftes/nat. Kunne ikke sove fordi ham og købe konen hele tiden råbte af hinanden. Kunne høre de åbnede den ene dåseøl efter den anden i mellem skænderierne. Ikke nok med at de råber (og hun har nok det mest gennemtrængende skrig, man tror hun bliver slået ihjel hver gang!) så slås de også. Kunne høre mange døre, der blev smækket i og stole, der blev rykket rundt med.. Det var død irriterende. Men kan heller ikke undgå at blive lidt bange. Hader fulde mennesker. Man ved sgu aldrig, hvad de kan finde på. De stoppede ved halv to tiden, og det blev da uden politiets indblanding denne gang, så det var først efter det, at jeg kunne falde til ro… Kommer klart ikke til at savne dem engang når vi skal have hus… Lad det blive snart!! Har sgu også lidt ondt af dem. Kan de ikke finde anden mening i livet en den, de finder i bunden af 20 øldåser?? Det er sørgeligt.

Har i mange år haft et dårligt forhold til alkohol – i den forståelse at jeg ikke rørte det selv, overhovedet. Havde set mange familiefester blive ødelagt, fordi visse personer fra min mors side godt kunne lidt at se langt ned i bunden af flaskerne. De kom altid op at skændes og slås. Så var bange for, hvilken indvirkning alkohol ville have på mig. Da jeg så blev 25 ophørte angsten på en eller anden måde og jeg turde drikke. Og alkohol er jo en fantastisk ting – når man forstår at bruge den rigtigt… Det gør jeg heldigvis. Men kender faktisk en del, der bliver til nogle røvhuller, når de har drukket. Kan ikke styre sig selv. Så burde man lade være – det er min klare holdning. Alkohol er godt for nogle mennesker, men skidt for andre. Det kan vi vist godt konkludere….

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget alkoholens magt.... er publiceret 27/07-2006 09:07 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.