18 år siden

sikken fest.....

Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
10 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
2 måneder siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Veninde spurgte lige i går, hvad jeg har bedrevet denne uge med – og jeg blev hende svar skyldig. Den ene tager virkelig den anden og jeg tror ikke rigtigt, jeg laver noget som helst??!! Kan slet ikke forstå, hvordan det kan lade sig gøre. Hmmm

Nå, men har i hvert fald mailet lidt med J. Han er sgu en dejlig fyr. Var ellers ved at tro for nogle måneder siden, at jeg havde mistet ham. Men det havde jeg så heldigvis ikke. Han er et de mennesker, der kender mig allerbedst og det uden, at vi hænger ud sammen. Men vi har bare begge en eller anden måde at se gennem hinanden på – også selv gennem mails. Et eller andet sted er det fantastisk. Jeg ved, at jeg kan være 100 % ærlig overfor ham og er det derfor også, og jeg ved, at han har det på samme måde med mig. Vi kan give hinanden et spark bagi, uden vi bliver sure på hinanden. Det synes jeg, er fedt. Det ville jeg ikke undvære for noget i hele verden. J vil altid være en del af mig.
Førhen – for nogle år tilbage, kom vi nogle gange til at tale om, om vi havde været kærester, hvis tingede havde været anderledes. (Han havde nemlig en kæreste, det havde jeg ikke på daværende tidspunkt). Vi turde ikke rigtigt tænke tanken til ende, for det ved vi, at vi ville. Om vi havde været for ens i det lange løb, det må guderne vide, men kærester, det havde vi været.
Nå, men har mailet lidt med ham. Altid dejligt at tale med ham….

Nå, i lørdags var jeg jo for resten til fest. Mit fodboldhold var inviteret Ls fest. L er 20 eller 19 og dermed den absolut yngste på holdet (de fleste af os er mellem 25 og 30). Hun skulle holde fest og ville invitere holdet. Det var jo fint nok. Jeg havde tidligt besluttet at det gad jeg ikke. Gad sgu ikke feste med kun 20 årige – det er jeg vist blevet for gammel til. Men så var det at en Hs venner (en rigtig spade, som jeg ikek kan lide) meldte sin ankomst til byen. Så var det jeg tænkte, at lad mig komme væk fra lejligheden. Og G og B skulle jo så til Ls fest. Så kunne jeg jo også tage med….
Så var det så, at hele lørdag var jeg hos G. Vi blev mere og mere enige om, at vi sgu ikke gad til Ls fest. Vi skulle mødes hos B, os fra fodbold, og spise og drikke lidt inden vi skulle ud til J. G og jeg tænkte, at vi jo kunne drikke os så plakatfulde, at vi ikke kunne komme andre steder hen end hjem..
Så havde vi en plan….

Vi ankom hos B kl. 17.05. Kl. 18, da vi skulle spise, kunne vi ikke se lige. På den time havde vi hver drukket 3 ice, to drinks, og delt en halv flaske fisk… Fy for den lede, men vi havde det fandeme sjovt. To timer senere havde vi så drukket resten af fisken og delt en hel flaske jordbær-vodka. Lad mig bare sige, at vi kom ikke med til Ls fest. Vi havde sagt til de andre, at de bare skulle tage en taxa, vi ville cykle så vi ville komme når vi havde hvilet os lidt. B skrev med det samme til os, da hun var ankommet, at vi skulle blive væk, for det død kedeligt… Så vi kunne jo glæde os over, at vi ikke kom derud.

Lige da de var kørt var vi lidt flade. Men – så er det, at lige under B bor A som også er på vores foldboldhold. Hun holdt selv en fest for nogle fra sit arbejde. Så en halv time efter de andre var kørt, flyttede vi As fest op til os. Det var fandeme sjov. Vi drak videre, indtil vi løb tør, og bare festede. Jeg må sige, at kl. 24, der var jeg død. Jeg prøvede lige at ligge mig ind i Bs seng, men kunne hurtigt konstatere, at det skulle jeg ikke, for jeg ville aldrig komme op. Så det var nok bedst at finde mig egen seng. Så jeg sagde farvel. Lige da jeg var gået ned ringede G, og spurgte hvor jeg var?? (ja, jeg har lige sagt farvel til dig??) Nå, men hun ville gerne med hjem. Så vi begik os af sted. Vi trak cyklerne gennem gågaden, og jeg ved hvor mange rambuktyverier G var tæt på at have gang i med den cykel, men styre den, det kunne hun ikke.. Det tog os over en time at kommer hjem. Vi havde godt nok et pitstop på et pizzaria, men altså en tur der normalt vil tage lige under et kvarter, tog over en time…
Søndag var jeg lidt bombet, men heldigvis ingen tømmermænd som sådan. Det havde sgu været en god fest. Dejligt at bare drikke igennem, det er længe siden, jeg ellers har gjort det….

Nå, i går var jeg så lige i Padborg. G og B (en anden B) havde lige cyklet hærvejen fra viborg til padborg. L(også en anden end den tidligere nævnte L) skulle have hentet dem, men lige pludseligt gad hun sgu ikke alligevel. Så stod de der med snuden i postkassen. Så de ringede til mig og spurgte om jeg ville hente Gs bil hos L og køre til Padborg og hente dem. Det kunne jeg jo godt. Så det var en lang dag i går. Kørte hjemme fra kl. 12, og var hjemme igen kl. 22.45. Men det var fint nok. Så var vi naturligvis lige over grænsen og handle lidt.

I dag kommer Le til byen. Så skal vi grille lidt og se hvad aftenen byder. H tager til Djursland og kommer ikke hjem før i morgen. Han skal til en af sine venners fødselsdag, og selv om jeg har mødt vennen, og han er cool nok, så var det ikke lige noget, som jeg havde lyst til at komme med til. Så eg var rigtig glad for, at Le har valgt at komme netop i dag….

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget sikken fest..... er publiceret 22/07-2006 09:55 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.