15 år siden

life is good

Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 2 dage siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Det er lang tid side, jeg har skrevet.. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, jeg ikke rigtigt får skrevet. For jeg synes som ikke, det ikke er fordi, der aldrig sker noget. Jeg mener, dagene går jo da alligevel, og en eller anden form for indhold har det jo.. Måske er jeg mest ”modgangsskriver” – altså har mest behov for at skrive, når jeg gennemgår en eller anden form for modgang. Og jeg må sige – det går sgu godt for tiden, og har heldigvis gjort det længe. Sidst jeg skrev var min kæreste og jeg i krise. Men den blev heldigvis afblæs og things are back to normal, so to speak, så vi har det godt sammen igen..

Den ene dag tager den anden, og pludseligt er der gået lang tid. Min søn er 1½ nu. Han er bare fuldstændig fantastisk. Han render rundt over hele huset og har helt sikkert krudt i rumpetten. Der begynder at komme mere og mere sprog. Det er fuldstændig overvældende og jeg føler mig gennemgribende heldig at have fået lov at opleve noget sådant.. At få børn er det værste, der kan ske for en, men det er også det bedste. Vi er helt sikkert lige nu i en periode, og har været det længe, hvor vi kun ser det bedste.. Nå ja –lige bortset fra det faktum, at sønnen er kommet i den alder, hvor, hvis man ikke får sin vilje, så bliver man hysterisk.. Men det er jo så også nu det gælder om at holde fast, så det gør vi.. Heldigvis griner vi meget af det, for det er jo også komisk, hvordan hans humør lige pludseligt kan gå fra 0 – 100 på hysskalaen…

Mit arbejde har fyldt en del her de sidste par måneder. Blev tildelt en ekstratjans – og den har virkelig fyldt meget, både hvad fysisk tid angår – men så sandelig også i tankerne.. Som faktisk var det værste. Men det er overstået nu, og med et fuldstændig fantastisk resultat, som jeg høster mange roser for.. (og nå ja – så glæder mig til at få al den ekstra tid udbetalt.. Wuut wuut – det bliver skønt..) Men det er dejligt, det er ovre. Jeg kan tænke på noget andet og trække vejret igen.. Har nok ikke helt vidst, hvor meget det har fyldt, for nu det er ovre.. Har givet manden en gave – han fik 1000 kr, som han måtte bruge på hvad han ville.. Bare som et lille plaster på såret.. ;-) For han har helt sikkert trukket det store læs herhjemme..

I næste weekend tager vi sommerhus – os alle tre. Så skal vi bare nyde den lille familie igen. Det bliver skønt!!
Nå, men egentlig ville jeg stikke hovedet frem og sige til hele verden (i hvert hele fyldepenverden) at jeg er rigtig glad for livet. Jeg frister mig endda til at tage et stort ord som – lykkelig – i munden. For det er da vist, hvad jeg er!! Life – my dear friends – is good!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget life is good er publiceret 14/06-2009 07:27 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.