17 år siden

Alvorlig brandulykke på Østerbro

Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Kære DagBob

Idag, på Østerbro, skete det der bare ikke måtte ske. En tragisk ulykke, som områdets beboere har frygtet gennem længere tid. En ulykke der har efterladt lokalbefolkningen i en tilstand af både chok, væmmelse, vrede, skræk og sorg (det kan man faktisk godt).

Det er et mirakel at Bob er i live til at fortælle historien, men heldigvis er Bob stadig blandt os, omend han kom alvorligt til skade ved ulykken.

Oven i hans nærdøds oplevelse i mandags, hvor CykelBobs møde med lemfældigt opstillede betonmure, nær havde haft en tragisk udgang, er det kun Bobs verdenskendte overlevelsesevne der holder ham gående, efter en uge hvor de fleste mennesker nok havde kastet håndklædet i ringen, accepteret livets uretfærdige måde at optræde på, og lagt sig til at dø. Men ikke Bob, Bob fortsætter ufortrødent, sådan som Bob altid har gjort.

Ulykken, der altså har rystet store dele af Østerbro, fandt sted på Strandboulevarden, omkring kl. 9 imorges, hvor et solcenter på det nærmeste, og i hvert fald ganske uopfordret, gik amok, og overfaldt en stakkels uskyldig gæst, hvis eneste forbrydelse bestod i, at han ikke havde taget sol i flere måneder.

Vi kan vel godt på nuværende tidspunkt, uden at ødelægge spændingen, afsløre, at det var Bob der var offer for solariemafiaens seneste forbryderiske udfald mod menneskeheden. Enten har de indført happy hour uden Bobs viden, eller også har de sat nye rør op, kun fordi Bob skulle komme. Ligegyldigt hvad, så er det i hvert fald ikke Bobs egen skyld, at han nu sidder her, og er solskoldet over det hele. Og når Bob siger "over det hele", så mener han "over det hele". Inklusive en urimeligt solskoldet numse, som ikke synes Bobs tilværelse er specielt spændende lige netop idag, hvor Bob faktisk har siddet en del :-(

RødeBob

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Alvorlig brandulykke på Østerbro er publiceret 12/08-2006 21:48 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.