Den som flaskehalsen peger på ... igen, igen

Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Så standsede flasken igen ...

Alt i alt har det været en crapy dag!!

Har ikke sovet i nat pga. uvejret, der har givet smerter og hævelser. Har vendt og drejet mig og sovet kort tid ad gangen.

Til eftermiddag lagde jeg mig ind i stuen for at se lidt fjernsyn og prøve at få lidt mere søvn. Heino gik ud for at fodre kaninerne, der er ude for tiden. Lidt efter kom han ind og så underlig ud, hvorpå han fortalte, at Mugee var draget til de evige græsmarker.

Min lille kanin ... Han nåede kun at blive seks år. Jeg ved ikke, hvad han er død af, men han er blevet passet og plejet efter alle kunstens regler, havde ingen sår, ingen kræftknuder eller andet. Heino tog ham med ind, så jeg kunne sige farvel og pakke ham ind i et håndklæde. Han er vist bare sovet stille ind ... Han lå med lukkede øjne og rullet sammen, som når han sov - jeg aldrig før set en død med lukkede øjne. Han lignede bare én, der sov.

Lille Mugee. For seks år siden købte jeg dig i dyrehandlen. Du sad dér lille og chokoladebrun med et stritøre og et hængeøre. Det er underligt, du er væk nu, lille chokoladeknap ...

Alle de andre dyr fik lov at snuse farvel, før Heino tog op og begravede ham i mine forældres have.

Lige siden har jeg tudet. Det kan godt være, folk siger, det "bare" er en kanin, men han var jo MIN kanin. Det er væmmeligt, at man ikke ved, hvad møder én i døden. Væmmeligt, at man ikke kan hjælpe de døde på vej. Væmmeligt, at man skal dø alene.

Sov godt, lille Mugee.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den som flaskehalsen peger på ... igen, igen er publiceret 12/08-2006 22:07 af Line Find-Andersen (ALFen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.