22 år siden

Afsluttende ferie-tanker

Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
14 dage siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 24 dage siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Sidste feriedag - sidder her og tænker lidt, hvad har denne ferie været og givet.....
Mange spændende oplevelser på turen til Norge, dejligt samvær med dejlige mennesker, venner i Norge, børn og familie herhjemme....
Og ikke mindst mange dejlige mails med venner her fra pennen, der har givet anledning til at vende mange tanker og følelser. Jeg synes næsten hele følelsesspektret har været gennemgået, lige til de sværeste følelser, som blev sat på prøve i aftes med en mail fra en pige, der fortalte om et glas piller på bordet foran hende, som hun alvorligt overvejede at bruge på at slutte sit eget liv. Mange ressourcer blev sat ind, både fra mig og andre, der kender hende - ingen af os har hørt fra hende siden, så hvad skete der ???
Ægteskabelige problemer har været vendt. Vi er flere, der bruger meget tid med at sidde ved PC'en til stor irritation for partnere, og det giver tanker om nærhed kontra adskillelse og behovet for at gøre, hvad man har lyst til, behøvet for frihed, egen tid i et forhold. Jeg synes selv, at jeg samler masser af energi ved at vende tanker med andre, og mener bestemt at jeg får mere at gi' af til familie, når jeg får behov opfyldt på denne måde
Min bedste veninde her fra pennen har været syg og indlagt - denne meddelelse blev jeg mødt med da jeg kom hjem fra Norge. Det har været meget vigtigt for mig at holde kontakten til hende og følge med i hendes hverdag, og jeg glæder mig over at fornemme, hvor godt hun trods alt har det, også med andre venners hjælp. Sådan en venskab vil jeg slet ikke undvære, hun er et menneske, der til trods for egne problemer altid har tid til at lytte til andre - også til lille mig !
Her i familien har vi fået en ny svigersøn - en herlig fyr med masser af smittende humør, så han skal være så velkommen i vores fællesskab.
Min ældste datters bryllup nærmer sig nu, så jeg må se at komme igang med at skrive tale og sange m.v., men sådan noget plejer jeg altid at udskyde til sidste øjeblik, så det bliver sikkert færdigt den sidste nat :-)
Hvis jeg skal sige noget samlende om denne ferie, vil det være de ord, der efterhånden er blevet mit valgsprog: INTET ER TILFÆLDIGT - der har helt sikkert været en mening med hver eneste ting, der er sket, hver eneste tanker, der har vendt sig og hver eneste følelse, der måske har sat sind i oprør. Vi er her på jorden for at lære og for at give kærlighed til vores omgivelser, og det er såmænd bare det, der sker hele tiden, hvis man har øjnene åbne til at se det.

I morgen er det igen arbejdsdag, og så må livet jo gå videre med nye oplevelser og lærdomme

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Afsluttende ferie-tanker er publiceret 21/07-2002 17:20 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.