17 år siden

Psykologi, health og det internationale samfund

Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Jeg lavede en stor forandring af mit liv i dag. I hvert fald mit liv resten af dette skoleaar!

Jeg aendrede mit skema, i amerika betyder det, at du har timer med helt nye mennesker, det vil betyde at jeg kommer til at faa en anderledes vennekreds, og det vil betyde at jeg kommer til at lave noget andet i min fritid.

Jeg har beholdt Engelsk 10 (selvom jeg ikke rigtig snakker med nogle i klassen endnu, men jeg blev noed til det..)
Jeg beholdte ogsaa Cont Issues (samfundsfag) - det er helt vildt fedt, men det er ogsaa ret haardt! Paa den anden side har Mrs. Liverman forstaaelse for at jeg har lidt vanskeligheder pga. mit sprog og saadan. Der er heller ikke udsigt til saa mange lektier og det er skoenherligt! :)

Tredje time tager jeg psykologi fra nu af! Jeg har snakket med to udvekslingsstudenter, der har hende - og de siger hun er cool.. Skolen har ikke nok psykologi boeger til at man kan faa dem med hjem - saa der regner jeg heller ikke med at blive bombaderet med hjemmearbejde.

Naeste time er health i foerste semester. Det er saadan en rigtig amerikaner klasse, hvor de fortaeller dig hvor slemt det er at ryge, drikke og tage stoffer, og hvad der sker med din krop naar du goer det. Jeg tror faktisk, at det bliver sjovt!
I andet semester skal jeg lave 'aid' (hjaelpe) min studievejleder - dvs. loebe faa aerinder, have massere af tid til at snakke, og lave mine lektier - NICE!!

Jeg har ogsaa taget Global Diplomacy - det skulle vaere fedt, og jeg kan godt lide de fag, hvor man diskuterer verden, og ikke mindst bliver set og manipuleret fra et amerikansk synspunkt!

Saa har jeg frokost, det har jeg i hvert fald sammen med Jessica fra Tyskland. Jeg er lidt ked af at miste Jose, men han overlever sikkert! Jeg haaber ogsaa at der er nogle af mine venner/nye venner, der har frokost i den period.

Bagefter frokosten har jeg teater - det glaeder jeg mig ret meget til! Dels fordi jeg godt kan lide at skabe mig aandsvagt, og dels fordi jeg egentligt gerne vil se om jeg kan forestille mig at gaa til audition paa nogle af skolens stykker! Desuden tror jeg, at teaterfolkene er rigtig sjove mennesker.

Sidste time er stadigvaek yearbook - det er stadigvaek fedt, selvom jeg missede timen i dag, fordi jeg skulle rette mit skema med mrs. Eggert.

Jeg glaeder mig til at starte paa mit nye skema, og jeg glaeder mig ogsaa til weekenden. Jeg tror det bliver haardt, for vi skal lave rigtig meget, men jeg synes, at det er sjovt naar det er haardt! ;)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Psykologi, health og det internationale samfund er publiceret 01/09-2006 00:31 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.