17 år siden

Endelig noget at lave!

Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 5 dage siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 11 dage siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Mmm islagkage hvilken skoenherlig opfindelse! Sidder og guffer lidt af min soesters foedselsdagskage i mig, jeg fik ikke noget i loerdags da hun holdt 'fest'.

Jeg har lige hentet en masse hip-hop og r'n'b musik, det er nu det dejligste at lytte til musik.

Er der andre end mig der kan foele at jeg sidder med et kaempe smil paa laeberne og har haft en fanfuckingtastisk weekend.. Forlaenget weekend faktisk for her i USA har vi fri i dag fordi det er laubor-day.

Det er rigtig laenge siden at der er gaaet dage i mellem jeg har vaeret herinde at skrive, saa det er beviser ogsaa at jeg har haft det sjovt.

Min soesters fest var et flop, for hende var den sjov, men vi var nogle stykker der krumpede taer fordi det var pinligt..
Hendes venner startede med ikke at komme, og der var 4 der meldte afbud paa selve dagen kort foer de skulle vaere kommet..
Saa kom der endelig nogle, Jean, han er totalt intetsigende og de snakkede ikke engang sammen. Han var der kun fordi Britt er veninde med hans kaereste og han er den eneste grund til hun gider at komme.. (Griner ondskabsfuldt over min soesters mislykkedes liv! Muhahaha)

Selv min soesters kaereste kom for sent... De kunne ikke engang kysse hianden fordi de havde foraeldrenes strenge blikke i nakken konstant! Det er ellers en fri opdragelse her i USA, var? De er fucking 17!(!!!)

Saa kom hendes anden veninde Brandy(, eller??) Hun havde sin lillebror med.! Hun kedede sig af helvedes til fordi Britt ikke snakkede til hende fordi hun skulle kildes af sin kaereste.. (Fysisk kontakt - wow!) Jeg inviterede hende til at danse med mig, men som altid kiggede hun surt paa min krop og besluttede sig for at lade vaere.. Hahaha! Hvilken magt jeg har!?

Saa kom familiens venner. Dvs. moedrene er venner og boernene er tvunget sammen. Jeg snakkede med Babz og Jess og Anders - Babz og hendes families udvekslingsstudenter. Vi havde det ok sjovt, men de skulle ud at shoppe, og jeg blev noed til at blive fordi det jo var min soesters fest. Jeg satte mig op og laeste og saa film, jeg gad ikke de surmulende og to kaereste par..

Naaja forresten saa havde Britt sin mislykkedes veninde paa besoeg helt fra Virginia (tror jeg). Hun var .. anderledes.! Hun kedede sig vel ogsaa, men jeg er ikke helt sikker, hun kildede ogsaa britt og hendes kaereste. Og naar Britts kaereste legede med Torin, lillebror, saa sad hun paa skoedet af Britt og fniste.

Jeg er sikker paa at der var nogle der havde det sjovt! Jean og Jennifer fik lov til at snave, naar der ikke var voksne tilstede, Britt og John fik kildet hinanden, hendes veninde (?) fik kildet dem og Torin legede med dem alle sammen,. So sweet! Men overhovedet ikke sejt!

Vi var i Washington at shoppe dagen efter,. Jeg havde Jessica med og det er jeg lykkelig for! Vi hyggede os rigtig meget to europaeriske stor-by piger i byen alene - vi skred fra de andre. Britt bitchede sin mor og lillebror hele vejen og gav dem en rigtig daarlig tur fordi hun skulle vaere sej overfor sin veninde! Flot, du er respekteret af en, og hadet af 4.. Juhuuu - get real!

Jeg tog med Jess hjem bagefter og vi hyggede os med Babz, Bonny og lidt med Anders, Matt og Zach.
Bonny, Babz, Jess og jeg tog ud og crusede gennem natten. Vi dressede up og koerte gennem 'natten' med vinduerne rullet ned og musikken skruet op - vi fjollede bare igennem..
Vi var ude ved bitchen Pat, der kommenterede at det er ulovligt at vaere ifoert nedringet toej i USA.. Naaja ok.. :p

Jeg havde saa dejligt uden Britt og Torin omkring mig! De er saadan nogle moegunger og de surmuler og provokerer hele tiden. Altid afproeve deres foraeldres graenser.. Jeg er saa traet af den evigt daarlige stemning, og at det skal goeres til et problem at opvaskemaskinen skal toemmes..! Det har jeg for alvor indset nu hvor jeg fik en pause fra det hele!

Jeg skal haenge mere ud med familien Boltz i loebet af ugen og det er fandme dejligt! Problemet er bare at jeg skal koeres hen til dem, man maa aabenbart ikke tage skolebussen hjem til andre - aandsvagt!

Jeg er ret sikker paa at Jess bliver en cheerleader naar hun er til try out i morgen, lidt aergeligt for saa har hun noget at lave efter skole - det har jeg stadigvaek ikke!

Jeg synes stadigvaek at det er skraemmende at vaere 17.. Jeg vil hellere vaere 16 og lades som om jeg er 20 naar jeg har lyst, end at vaere skraemmende taet paa at blive det!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endelig noget at lave! er publiceret 05/09-2006 02:20 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.