17 år siden

Amerikanernes gave til at foerer krig

Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 1 dag siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Jeg er saa traet i dag, at jeg ikke kan taenke ordentligt. Alligevel holder jeg mig fra at sove. Jeg tror faktisk, at jeg er for traet til at sove! Jeg er bare smadret i min lille hjerne..

Jeg kan maerke, at jeg er ved at falde ind i den amerikanske levestil. Jeg har nemmere ved at staa op kl. 6 om morgenen, og jeg har nemmere ved sproget, og jeg er ikke saa menneske forvirret mere. Jeg kan efterhaanden saette navn paa en del!

Molly, Cassandra, Devon (der har foedselsdag i morgen), Jose, Tania, Shelby, Jerremy, Brittany, Lexi, Katy, Jackie, Michael, Erik, Nicole, Meredith, Lauren, Laura, Becca, Lindsey, Cassidy, Jessica, Sara, Nikke, Babz, Anders, Alexandra, Matt, Zach, Phil,Jean, Shanita - se det gaar jo godt, og det var faktisk meget sjovt at afproeve min hjerne! Der er stadigvaek mange ansigter jeg ikke kan saette navn paa, og mange ansigter jeg ikke har set.

Jeg blev saa skraemt i World Diplomacy i dag! Vi snakkede om problerne i Sudan, Iran, Afghanistan og Irak. Pludselig begynder min laerer at forsvare krigen i Irak. Han praediker om at amerikanerne har en 'gave'. En intelligens og kultur, som alle andre lande burde foelge. Han sagde at det var en hjaelp til Irakerne at USA vidste dem hvordan man skulle styre et land, og han mente at hvis de andre mellemoestlige lande ikke foelger trop af sig selv, saa vil USA ogsaa invaderer dem!! Desuden sagde han forleden at Iran snart bliver invaderet, det kan han maerke paa Bush' udtalelser.

Jeg synes godt nok, at det han sagde om en 'gave' var skraemmende. Han gjorde grin med Kina og Japan og deres kulturer, der er saa anderledes end deres/vores!? Desuden tror de fleste af dem jeg har timer med, at alle andre lande i verden, de er mere eller mindre udviklingslande, de fik Luxenborg til at lyde som et klart udviklingsland forleden.

Jeg har to samfundsfags-agtige timer paa mit skema her i USA, og det goer mig mere politisk interesseret - helt sikkert! Jeg laeser 'The Washington Post' meget ofte, fordi jeg faar den gratis i skolen (burde man ikke goere det paa de danske gymnasier?!), og jeg laeser ogsaa politiken online, saa jeg stadigvaek ved lidt om Danmark, men jeg savner godt nok min danske TV-avis - jeg holder paa TV2.!

Jeg er traet af Jessica. Jeg har jo frokost med hende, og hun gider ikke sidde sammen med Lindsey og hendes venner, saa i dag tog jeg hende med hen til Katie, Jackie og Michael! Der gad hun heller ikke deltage i samtalen. Alt ting skal helst handle om hende, og ja, det er fucking spaendende og dejligt at vaere centrum i spotlyset, men man skal saette fokus paa sig selv!
Tricia spurgte mig i dag om jeg ville have et lift over til hendes hus, fordi hun alligevel skulle koere forbi. Jeg sagde paent nej tak! Jeg har haft det sjovt med hende, det har jeg, den sidste uge har jeg vaeret sammen med hende hver dag, men jeg vil ikke have hende som et irriterende klistermaerke under skoen. Hun sidder og ser sur ud naar jeg snakker med andre. Katie kommenterede det i dag, 'du er meget stille', der blev hun godt nok rasende.. Det er tisse hamrende irriterende!

Jeg synes virkeligt at alt det her udvekslingsstudent er mig! Jeg elsker at snakke med en million (ok, ikke saa mange :P) nye mennesker, og jeg elsker bare at maerke adrelinen pumpe lidt efter jeg har skabt en positiv kontakt til et andet menneske.

I Danmark har jeg altid haft nogle i ryggen. Jeg har aldrig haft desperat brug for venner, og der er altid kommet nye mennesker hen til mig, der har hoert om mig gennem deres rygter.. Her er jeg ganske alene. Jeg staar fuldkommen paa egne ben, og jeg klarer det godt! Det giver mig en foelelse af komplethed og perfekthed! Jeg ER glad for mig selv og det jeg formaar!

Jeg vil til frisoeren snart, jeg har haft den sammen frisure siden jul! Jeg vil farve det moerkt og faa lysr striber, og saa vil jeg have det klippet, gerne lidt rock/rebel agtigt, men paa den anden side og popstar agtigt! Jeg kan godt lide at have en attitude, der kan ses, men jeg vil ogsaa have mulighed for at vaere den koenne pige..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Amerikanernes gave til at foerer krig er publiceret 08/09-2006 00:56 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.