17 år siden

Jeg var ikke satan alligevel

Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Overgreb avler overgreb
Ansu Orheim ...
3 dage siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
6 dage siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Det gik fint i skolen i dag, hverken Alexandra eller Jessica var vrede paa mig, som jeg ellers frygtede doedeligt i morges.

Jeg synes, at hele sagen med mig, der beder min host-mum om at ringe til Jess (og alex') host-mum for at fortaelle hende, at Jess ikke var ok, var blevet drejet til, at jeg skabte problemer i familien. Jeg var faktisk ved at tisse i bukserne i morges, puha det var ubehageligt!

Jeg har timer med begge to og foerst Alex, jeg havde lige glemt det hele et oejeblik, men saa drejede jeg hovedet, og hendes ansigt var helt oppe i hendes.
'Shit nu slaar hun mig!'

Det taenkte jeg virkeligt, det gjorde hun ikke, jeg var ret forvirret, saa jeg fik ikke 100% fat i, hvad hun sagde i starten, men det var bare, at hun er blevet flyttet. Hun bor hos Pat nu, fordi det er ulovligt, at Boltz-familien har to tyske udvekslingsstudenter boende.

Hun virkede ikke ked af det, men hun sagde, at de alle sammen havde graedt dagen foer og saadan. Det skraemmer mig at hun altid virker saa 'perfekt' paa sit ydre, naar alting er forkert!

Jeg er lidt ked af, at familien skal have Jess boende, naar de nu hellere vil have Alex, men det er jo ikke mit problem. Mit problem er, at jeg er venner med dem begge, saa jeg vil gerne have, at de er glade begge to, og det var de i hvert fald ikke foer.

Jeg lytter til begges aggresioner om den anden, men jeg siger hele tiden, at jeg godt kan lide begge to. Saa jeg spiller da med aabne kort...

Jeg hjaelper Alex med at finde en ny vaertsfamilie.! Vi spoerger alle de seje boern paa skolen, som vi kender, om de kan have hende boende, og vi har faaet en del til at spoerge deres foraeldre! Saa det er bare fedt, jeg foeler mig god, naar jeg hjaelper hende, og desuden kan jeg ikke lade vaere!

Jeg vil skifte mit skema. Det er gaaet op for mig, at det her handler om at faa venner og have det sjovt!
Jeg har taget for mange serioese fag, som jeg alligevel faar i Danmark, naar jeg kommer hjem! Hvorfor fanden gjorde jeg det?! Jeg skal bare koncentrere mig om engelsk, mens jeg er her, og det er det!

Jeg vil gerne beholde IC (samfundsfag) - vi havde om vores politiske overbevidsning i dag, og jeg er fuldkommen anderledes end dem. Jeg vil have fri abort, ingen boenner i skolen, afskaffet doedsstraf, og afskaffet at alle kan eje en skyder.
Jeg synes, at det er rigtig sejt, at jeg er fra Danmark, og jeg elsker at have modsatte synspunkter og diskutere, det sker bare ikke saa tit i Danmark - saa her har jeg muligheden.

Jeg VIL ogsaa beholde yearbook, det er virkeligt det fedeste! Det er ogsaa de bedste mennesker - fordi det er i den klasse, jeg faar snakket mest med folk.

Derfor proever jeg at tage nogle snakke-og-hygge-sammen fag!

Jeg gaar op til vejlederen i morgen, med haab og boenner (eller ikke!:) om, at hun kan aendre mit skema, og jeg synes selv, at min grund er ok: 'Jeg vil have de seje fag, de tilbyder, som jeg ikke kan faa hjemme i Danmark!' Det lyder logisk i mine oerer! Saa nu haaber jeg, at det ogsaa goer i hendes!

Jeg vil gerne have noget af foelgende: Teater, fotografering, kunst, verdens historie, verdens diplomati og familie forbruger videnskab.

Spoerg mig ikke hvad familie forbruger videnskab er! Jeg har bare spurgt folk, hvad deres fedeste fag er, og det var en af dem, der toppede, saa det tager jeg! Jeg skal kun have 7 fag, saa nu maa vi se, hvad det bliver til!
Maaske bliver jeg tvunget til at have matematik og engelsk, men jeg vil helst undgaa det, for det kan jeg aldtid have hjemme i Danmark.

I vaerste tilfaelde - at jeg ikke maa aendre hele mit skema - saa skal jeg i hvert fald af med spansk! Min klasse og laerer er en skidt kombination, de (eleverne) vil ikke laerer et fremmedsprog, og laereren kan ikke forklarer dem, hvorfor det er absolut fantastisk at kunne tale et andet sprog..

Det kunne bare vaere saa fedt at have et fuldkommen alternativt skema, det vil jeg tisse gerne, for jeg er her altsaa kun for sjov og for engelsk!

Jeg kan maerke at min selvtillid virkelig vokser for hver dag, og det er bare en skoen foelelse. Jeg ved bare, at det her er en rigtig beslutning, selvom jeg savner Danmark med hud og haar (siger man ikke det?).

Emil skrev i gaar: 'Skat, jeg toer ikke begynde at snakke med dig, for saa faar jeg ikke sovet, saa godnat, holder meget af dig, kys..'
Det var ret nedtur, men saa soedt at det roerte mig paa den gode maade! Jeg holder ham oppe hele natten, fordi her er seks timers tidsforskel paa Maryland og Danmark.

Dagens (eller maaske maanedens, hehe) fede ting om Maryland: Good Charlotte kommer fra Maryland! :o

(Min tredje dagbogstekst fra idag! Flot klaret, specielt naar amerikaner mig skrev den ene i gaar foer jeg gik i seng, den anden i morges, og den tredje her til eftermiddag, det heler er tidsforskellens skyld!)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg var ikke satan alligevel er publiceret 30/08-2006 23:16 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.