17 år siden

Weekend - Dåb - Blackjack - BG - Yaht

Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 11 dage siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 11 dage siden
Tja et stykke tid siden jeg har skrevet, min fredag gik, som den skulle - masser af white russian, poker og venner.
Vi valgte (efter at jeg, stedkendt som jeg nu engang er i Malmö) at gå til Slagthuset da jeg bestemt mente at det lige lå rundt om hjørnet, ik særligt smart!
Tog 1 time og 15 min... (måtte jeg høre en del for den aften). ;)
Slagthuset er stort, minder faktisk om et slags indkøbscenter, flere dansegulve, barer, pølsevogne?, blackjack borde (ret cool), og en ret hyggelig lounge.
Vi gik godt til den i baren fik et par rom vs. cola/redbull, kostede kun 140 kr stk! fandme billigt i Sverige!! ;)
Vi var ikke helt appelsinfrie og de andre hyggede sig med "popcorn" - fik mig til at tænke på gamle dage, hvor havde vi det egentligt sjovt dengang - alle væltede rundt og Craig'David og Jeg (forsøgte ihvertfald) dansede til RnB', næ giv mig en god gammel tramper så skal i bare se at jeg stadig kan!!
Endte med at CD' blev godt stiv og jeg spurgte ham om han ikke kunne vise sine legendariske score-moves på nogle af de svenske piger og pegede hen på en pige der bestemt ikke var den mest lækre i selskabet. CD tog til min forbavselse udfordringen op, dansede over til trunten og begyndte at lave rullende bevægelser op ad pigen, hun vendte sig resolut og greb fat i ham, først der gik det vist op for CD hvad han havde rodet sig ud i. Jeg storgrinede sammen med Jonas som havde set optrinet, mens CD forsøgte at undgå de hede kys og de omklamrende hænder om hans røv. Sådan skal en bytur starte, vi væltede lidt rundt mellem alle de andre "stive svenskere" og hvis man ikke vidste bedre, kunne vi snildt ha set ud som om vi hørte hjemme i Nyhavn... Da stedet lukkede smuttede vi i et par sorte taxier (ja dem har de sku også et par stykker af derover og meget billige!!) og tog hjem til mig, de andre bortset fra lærlingen, jeg, CD og Jonas fortsatte og var godt ristede og det endte vist med at vi måtte hive CD ud af Jonas bil da han åbentbart engang havde lært at kortslutte sådan en og lige skulle prøve...? ok lørdag står ret sløret hen da jeg plejede mine tømmermænd og spillede noget BG mod en fra Israel, vandt 179 euro, så kan han lære det ka' han! :)
Var til barnedåb (stadig i rystende tilstand) i søndags, gik ok indtil vi prøvede at køre rundt med en palleløfter, traktor osv... (tror stadig jeg var lidt småfuld). heldigvis fik vi ikke smadret Johns nye yaht til et par mill. tror nok ikke det havde været så sjovt. "Ja hallo" : Vil gerne anmelde en skade. "Ja på hvad?" ..min yaht er blevet påkørt af en traktor og en palleløfter.........

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Weekend - Dåb - Blackjack - BG - Yaht er publiceret 03/10-2006 17:24 af Drinkup.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.