17 år siden

Stess - og livet gang

Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Hvor er det super lang tid siden jeg har været her sidst - havde helt glemt min profil faktisk.

Der sker bare så meget i mit liv....måske for meget, men jeg er vist bare en af dem hvor der skal ske noget, ellers trykker jeg på knapper til jeg finder mig selv i et stort kaos af aktiviteter.....sikke noget.

Ligenu...ja hvad lige nu...jeg sidder i det "samme" job, ja med de tilbud mit arbejde ville give mig, har jeg taget i mod og er på vej dertil, også......BUM...bliver hele organisationen kastet op i luften og skal lande igen. Det vi så ved pt er, at når organisationen så er halvfærdig med at lande, kommer der nogle andre boller på suppen, men det er nød til at ske over 2 gange pga den omfatning det hele har....sikke noget. Og hvad med det jeg skulle så - ja det spørger vi alle os selv om - hvor skal jeg være og hvorfor skal jeg nu det, hvad med det jeg har fået lovet. Svaret er: ja der er ikke noget mere som er som det skulle, og alle de ting i er igang med STOP nu, sørg for driften og vi tager resten om 1 år og lidt mrer om 2 år.....gider jeg vente på det?

Så er det her jeg lige skal huske at trække vejret - og svaret er NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ - var det klart nok.
Jeg gider godt hvis jeg kommer til at deltage i de ting jeg nu har bedt om, at få lov til, men jeg har ikke fået lovning på noget, andet end det kan vi se på....måske og muligvis.

Hvorfor er livet sådan, hvorfor kan vi aldrig bare få lov at leve stille og roligt som vi planlægger, hvorfor skal vi hele tiden kastes op i luften?

Når men nu vil jeg slutte og huske at skrive igen snart.

KNUZER

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stess - og livet gang er publiceret 23/11-2006 16:38 af Danze.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.