17 år siden

Bossen og bumsen

Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Min kære mand mener at jeg er en hård chef allerede inden han er begyndt ;-D
Vi laver en del sjov med det, og der er selvfølgelig ikke mere i det end det underforståede imellem os. Min svigerfar virker bekymret når vi verbalt har fortalt hinanden hvor skabet skal stå. Han budte kende os bedre, men man kan vel ikke forvente det store af de 2-3 gange om året vi ser dem. De blev faktisk overrasket da de fik at vide at André fyldte 18 år på samme dag som den ældste af Claus´s drenge ( deres blodsbarnebarn ) fyldte 19 år. Vi har ” kun ” været sammen i 11 år, så hvorfra skulle man også vide eller være interesseret i det !

André er hjemme i denne weekend. Han startede ud med at ville på den lokale værtshus efter aftensmaden i fredags. Knægten er jo fyldt 18, så det skulle prøves. Han har i store træk altid accepteret regler og grænser, i modsætning til Michelle, som har haft det som et most at bryde samtlige. Af og til har han selvfølgelig sat spørgsmålstegn ved en beslutning, men altid accepteret efter en forklaring. Jeg mener at Michelle var 14 år første gang hun var på værtshus. Bestemt ikke med mors accept, hvilket hun også viste, da det først var efter hun var fyldt 18 år hun fortalte det.
Mit moderhjerte er MEGET bekymret for at lukke ham ud i værtshus miljøet. Er bange for at han vil løbe ind i situationer som han ikke kan overskue, eller nogle fjolser som misforstår ham. Jeg skal lære ikke at være overbeskyttende, så som han skal lære at stå på egne ben. Det er sku svært.

Claus glæder sig ligeså meget til at komme i gang, som jeg glæder mig til at blive aflastet lidt. Teoriprøven er på onsdag, og køreprøven ugen efter. Puha…….. Jeg er typen ” hvis han består ” hvorimod han er ” selvfølgelig gør jeg det ”. Skide træls at han er så selvsikker. For at det ikke skal være løgn, så har jeg fået endnu en chauffør. Min tidl. stedfar er startet i dag. Det er lidt surrealistisk Jeg tror hverken han, min mor eller far havde troet at det en dag skulle blive aktuelt. Han er gået på førtidspension, men savner det af og til. Aftalen er at han kan køre når vi ikke selv gør. Lidt underlig at instruere ham i hvordan og hvorledes jeg har indrettet bilen, og hvor jeg ” gemmer ” køreborgen og div. papir. Vi har fået nyt EDB. anlæg siden han kørte sidst ( 3 år ), hvilket har indtil videre har givet 2 HJÆLP opkald. Jeg er spændt på om han holder ud til jeg skal overtage vagten kl. 03.30

Det bliver sidste gang vi skal køre André på gården i aften. Det bliver med lidt blandede følelser. Jeg er dybt taknemlig for den tid som gik godt, men også bitter over deres håndtering af den der ikke gjorde. Er meget spændt på det nye sted, og håber og beder til at han hurtig falder til. De sendte et fødselsdagskort til ham, hvilket jeg synes var meget sødt og betænksomt af dem. De andre beboere på stedet glæder sig meget til ” frisk blod ”, og er spændte. Det er André også.

Jeg er ikke nået længere end til at købe EN julegave. De kære drenge ved ikke hvad de ønsker sig. Hmm de må have det for godt……… Syntes at julen er opreklameret, og vil selv blive gladere for en uventet gave, end for de forpligtende !

Tror at jeg vil ringe til Michelle for at høre om der stadig er liv i hende….

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bossen og bumsen er publiceret 10/12-2006 16:57 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.