savføre
Peter
10 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 10 dage siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
jeg prøvede een af de skrækkeligste ting i går. tandpine. avavavavavav. utroligt at sådan en lille ting, som åbvenbart stammer fra oldtiden, kan jeg forstå, kan skabe så mange smerter.

visdomstænder der ikke er plads til, og jeg føler mig sgu ikke klogere!
jeg har ellers aldrig hft speciel mange problemer med dem. engangimellem hvert 2 eller tredje år, markerer de sig lige, at de også er her, men slet ikke på samme måde som i går.
og mig der normalt aldrig beder om at få tidligt fri fra arbejde, men bare tanken om at skulle rende rundt og servere til en døddssyg 70 års fødselsdag med hele kæbepartiet i beredskab, dunkende af smerte, er ikke ligefrem noget der fremmer ens servicemindedehed (?).
heldigvis kunne jeg gå tidligt, selvom også det gjorde ondt.

og så hjem og sluge alt hvad man havde af smertestillende, for derefter at finde ud af at visdomstanden/ænderne åbenbart var lidt for fine på den. det var ikke godt nok. Nu havde den min fulde opmærksomhed, og hvis det ikke havde været fordi det gjorde så fandens ondt, så havde jge da sat mig ned og lyttet til den. det gjorde jeg så alligevel, men af tvang.

og så er det at alle husrådende dukker op i kølvandet på den nævennyttigge satan. Vodka, fluortandpasta, whisky, brandy, kamillete...u name it...intet hjalp, så jeg slugte lige et par treo mere, og følte mig helt høj. min krop krævede søvn, hvile, men tanden havde andre planer.

jeg kan egentlig godt følge den lidt. hvis jeg kun fik opmærksomhed hvert 3 år, ville jeg nok også sørge for at skabe mig alt det jeg kunne for at folk ikke glemte mig.

heldigvis bliver man udmattet af smerter, og jeg tror kroppens egen morfindepot blev sat iværks, for jeg faldt da endelig i sørvn og vågnede op halvvejs frisk og frejdig.
nu er jeg bare lidt hævet i tandkødet, men bare smerterne er væk, så jeg vil passe lidt på de dage.

underligt nok var det ikke kun smerterne, der gjorde ondt. det var sgu tanken om tandlægen, hvis de blev ved. og ikke så meget tandlægen, fordi jeg er ikke bange for at gå til tandlæge, men jeg bryder mig ikke så meget om det. nej, det var sgu mere de satans mange penge han vil have af mig!

hvorfor skal det være så dyrt? man kan nemt komme til at smide 2000,- for ingeting. og jeg har eet eller andet sted altids mistænkt tandlæger for at snyde mig, for i princippet kunne de jo bare påstå at jeg har et hul. jeg kan jo ikke altid mærke det og så ligger man der som en bøvet idiot og siger "okay, her er mit dankort", uden at overhoved at set nogen form for bevisbyrde.
man burde hyre en advokat til at stå ved siden af (tandlægen har jo en klinikassitent) som een eller anden bisidder, der kunne stille de rigtige spørgsmål, fordi man sidder selv med de der latterlige tamponer a la brando, og siger lyde som en neatherthal. igen et fiks trick fra tandlægens side; luk munden på ofret.

nej, næste gang jeg skal til tandlæge, hvilket min kassekredit siger mig kan gå et stykke tid til, hyrer jeg sgu en advokat. mon ikke man kan få fri proces eller sådan noget.

men nu håber jeg min visdomstand har nydt sine "15 minutter", fordi hvis det sker een gang mere, så ryger den sgu ud!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget av er publiceret 07/01-2007 13:03 af Camilla Moe (moe).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.