17 år siden

skidt nytår, indtil videre

Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
eet eller andet sted har det ikke påvirket mig direkte, men når man tænker på at hotellet er min anden familie, så....jo.

2007 startede rigtigt, rigtigt skidt for min gamle elevplads, desværre.

chokmeddelsen var at det var blevet solgt. og eet eller andet sted kunne det være ligemeget, men ikke når man fik at vide til hvem.
lige nu er jeg glad for at jeg ikke er fastansat, fordi fremtiden er meget usikker for dem nu. jo, rygterne siger jo en masse, og der er nok ikke hold i så mange af dem, men alligevel ligger de nok ikke langt fra sandheden.

men for mig var det sgu også et chok. det bliver snart aldrig mere det samme at være derude. aldrig. og jeg er trist. trist over at en æra er slut. trist over at det der i så mange år har været mit andet hjem, nu for altid vil forandre sig, og ikke til noget godt. det er om end ikke andet, så 100 % sikkert. og eet eller andet sted er jeg også lettet. for på den måde er mit håb om engang at blive fastansat derude, nu helt slukket. for det vil jeg ikke. for mit eget vedkommende kan jeg nu koncentrere mig om at lede efter job andre steder, uden hele tiden at håbet skulle stå i vejen. det er defnintivt væk.

alle derude er i chok, men tager det alligevel ret afslappet, fordi som een af kokkene sagde: "man kan jo ikke gøre noget ved det". nej, desværre. cool cash, det er det verden handler om i sådanne tilfælde.

og ikke nok med det. i strten af det nye år, var der desværre en ung pige, der valgte af afslutte sit liv derude. hun sprang ud fra 16 etage. frygteligt, frygteligt...ååååhhhhh.
det er ikke første gang det er sket, men heldigvis ikke så tit. der har været en del mennesker der har set hotellet som vejen til døden. og jeg, af alle mennesker, kender til selvmord, men bliver alligevel harm.

nej, selvdfølgelig tænker de ikke på at der måske kunne stå en 18 årige tjenerelev og se dem ramme betonen, det ved jeg godt. selvmord er egoistisk. men alligevel.....
hvorfor gør det foran så mange mennesker?

nej, det har ikke været en god start på det nye år derude. nu kan det da kun gå fremad, forhåbentlig. nogle gange fryder forandring sgu ikke!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget skidt nytår, indtil videre er publiceret 07/01-2007 13:29 af Camilla Moe (moe).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.