En religiøs diskution

At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 1 dag siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Hey dagbog :) Jehova's vidner har lige været og banke på døren. Jeg åbnede..og de gik straks igang..nu er det bare sådan, at jeg ikke lige sådan er til at bide skeer med..

Så jeg fortalte dem, at man godt ved hjælp af moral kan undgå at stjæle og lyve osv..de ville prædke at man med gud..blablabla..jeg spurgte dem om man ikke skulle elske og ære sine forældre? jo kom svaret..men hvorfor var det så sådan, at min mors bror og søster så ikke for mange år siden måtte omgåes deres gamle mor?! så hun en år række ikke kunne se hendes barn? er det at elske og ære sine forældre? Min mormor var ingen synder, hun var det kærligste menneske i verden..og det er i hende, jeg finder et menneske at se op til. 1-0 kenny :) de sagde at jeg måttet være opdraget med en god moral til det med min moral før..ja, - jeg sagde at jeg havde min egen religion..og at jeg sagde til dem " at der ville komme en del falske profeter" og at jeg anså dem som værende sådan..at da jeg var i england for lang tid siden..da sad jeg på en sten..deprimeret og spurgte om der fandtes en gud, og om han ville sende et tegn...pludselig kom der en kvinde hen til mig..og kun mig, selv om jeg var iblandt min klasse...og hun sagde til mig "jesus is alive, and loves you" - De forsøgte at gå over i det at blive forkastet..det skulle der 2-3 vider til..jeg spurgte så, - hvis der blev begået en voldtægt, og der ikke var andet en pigen som vidne..hvad så? Ville vedkommende have begået en synd i jeres øjne..eller ville det være pigen der løj? og dermed var synderen..? Det er ikke gud jeg ikke tror eksistere..det er jer jeg forkaster! De fortrak sig..

ps: nå ja, de var også inde på..jamen biblen er skrevet af gud..og det står jo lige her..- hør her, biblen er nogle tekster der er valgt ud af nogle præster..der er fundet tekster som har været langt tættere på hvad der virkelig skete..som er blevet valgt fra..men det er også lige meget..jeg mindes en lignelse..dem der vil sandheden, hvorfor vælger de at stå ved siden af den og drikke..istedet for at gå ned i kilden. -

Iøvrigt..så er jeg lidt ligeglad med om hvor jeg havner..i himlen eller helved hvis det er..fordi, hvad ville kunne plage mig mere end ikke at have oplevet kærligheden på jorden, at vide at man var uelsket i livet? og i himlen..hvad ville en gud kunne give mig eller vise mig..hvor jeg ikke inderst inde vile sige "suk, jeg oplevede ikke at blive elsket på jorden" Giv mig ikke først i himlen, hvad jeg fortjener på jorden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En religiøs diskution er publiceret 13/01-2007 11:06 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.