17 år siden

den mindst lykkelige

Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
12 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
8 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
11 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
5 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
5 måneder, 6 dage siden
Saa har jeg vaeret turen til Florida og tilbage igen...der er varmt og skoent, men ikke mere sol end i resten af nordamerika for tiden; skyer, skyer og flere skyer. Ikke saa meget som en anelse lysebrun, bare pink soleksem i kavalergangen - saa kan man saa diskutere hvor sexet dét er. :P

Havde en blandet uge. Foerste ferie kun med familien, saa der var nogle overraskelser; at have sit eget vaerelse betyder selv at soerge for bagage, noeglekort, regler, tilbud, wakeup-calls, program, spoergsmaal til receptionen, osv. Nu har jeg som lille forkaelet enebarn aldrig haft den mindste form for ansvar for noget som helst paa ferier foer, saa at skulle klare alt selv var hverken nemt eller sjovt, og det forpestede ret meget de sidste dage af min uge hvor mit noeglekort bl.a. af-magnetiseredes to gange af magnetlaasen i en nyindkoebt mickeytaske. Saa det blandet med traethed og overvaeldelse over alle de smaaskaenderier der er i en boernefamilie slog mig lidt ud. De foerste dage efter hjemkomst var konklusionen "daarlig", men efter at have genvundet soevnrytmen kan jeg opsummere at alt det sjove har fyldt klart mest og vi har haft det dejligt :)

Snakkede med carmen bagefter - vores dejlige sofa-faeredig-med-alt-for-idag snak - og fandt ud af at deres tidligere student fra NOrge havde snerret af alle der forsoegte at hjaelpe hende, og at de derfor gik ud fra jeg var som hende men i virkeligheden ville have nydt at hjaelpe. Saa var den der igen; TAL om tingene MENS de sker og lad vaere at vaere genert...den har jeg hoert mange gange efterhaanden. MAn laerer virkeligt sine egne svagheder at kende paa et aar som dette.

og saa sagde hun til mig at jeg var den af deres studenter der er bedst integreret i familien...men at jeg er den der virker mindst lykkelig.
I foerste omgang foelte jeg mig skyldig over at virke ulykkelig, men det er jo ikke saadan det skal ses paa; skal kigge paa hvorfor. Og har fundet svaret: kan ikke fidne ud af at noejes med mindre end perfekt. Saa en enkelt fejl ved dagen goer den daarlig. Har siden denne aabenbarelse forsoegt at aendre det, og det har virket i 5 dage nu - har haft den bedste uge i evigheder!! :D Hvis man VIL vaere glad, kan man blive det :)

Knus til alle

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget den mindst lykkelige er publiceret 22/01-2007 23:45 af vandmand.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.