17 år siden

veninde

Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Tidligt i seng om fredage...
Ansu Orheim ...
1 år, 10 måneder siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
7 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Lys blokerer så let for l...
Ansu Orheim ...
1 år, 10 måneder siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
8 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
8 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
10 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Har lige skrevet med en af mine forhenværende bedste veninder. fra jeg var 10 til jeg var 16. Da Hun fik fast kæreste, hus og siden også barn, følte jeg at vi gled fra hinanden. Vi kunne aldrig ses alene, synes ikke hun kontaktede mig, vidste ikke, hvad der skete i hendes liv eller hvordan hun havde det - Og blev mere og mere trist, for hun betød en masse.
Dråben var, da hun skrev, at hun havde født en lille dreng og jeg var sikker på det var en joke ! Så kender man ikke hinanden længere - Hvis jeg var gravid (og vel og mærke ville have mit barn) skulle alle der kendte mig og nok også dem, der ikke gjorde, nok få det at vide på rekordtid! Så følte mig såret og trak alle mine varme følelser til mig og forsøgte at ændre dem til lige-glad-hed.

Så, da hun blev single igen, og vi talte i telefon og var til samme nytårsarrangement, var jeg ikke just åben over for hende. Talte med M, der rådede mig til at slappe lidt af, prøve at forklare hende, hvad der var i vejen osv., men kunne ikke få mig selv til det, synes hun havde fået chancer nok. Og nu her, efter en lang SMS-udveksling,føler jeg nærmest, jeg har fået hende tilbage. Som jeg havde ventet, var nogle ting, helt anderledes end jeg havde troet, men alligevel var det rart at vide, at det ikke havde været hendes hensigt at gøre, som jeg følte hun gjorde. Rart rart, er helt glad inden i, hun betød så meget den gang, at det ikke sådan lige går over..

Håber ikke, at man også kan have det sådan med tidligere kærester - Så har man kærestesorg uhyggeligt længe. I hvert fald sådan i glimt. Apropos kærester, har jeg sagt til M, at jeg ringer, når jeg går i seng, så må hellere se at komme af sted ;)

Fik ikke læst så meget i dag, som jeg gerne ville. Fik til gengæld købt mandler - De smager så godt! Stadig intet hørt fra min mor, er lidt bange for at hun kontakter mig på et tidspunkt, hvor jeg slet ikke er forberedt og at jeg bliver vildt ked af det.. Ville sommetider ønske, at jeg havde lidt flere nære venner her, der vidste alt det med min familie - Har kun 2 veninder og så M, jeg ville kunne ringe til, hvis der var noget.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget veninde er publiceret 23/01-2007 00:15 af abrill.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.