Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
2 måneder siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Glæder mig til det bliver weekend. Fredag eftermiddag kører jeg op til mine forældre og bliver til søndag. Jeg har nemlig aftalt med min bedste veninde, at vi skal mødes på en cafe i Horsens og bytte julegaver. Det er måske nok lidt sent at bytte julegaver, men vi har ikke kunne mødes før nu. Og vi glæder os begge til at se hinanden. Vi taler da ind i mellem i telefon sammen, men det er længe siden vi har set hinanden - min veninde og jeg. Så vi glæder os. Hendes børn har forresten fødseldag i dag (de er trillinger) De fylder 6 år. Jeg sendte 3 fødselsdagskort afsted i går, som jeg regner med når frem til dem i dag.

Sidste weekend var jeg i bio med en anden veninde. Vi så "Far til fire - i stor stil". Den var sjov. Og dagen efter - mandag - besøgte jeg en tredie veninde. Vi sad og fik en kop the og en hyggesnak. Og i dag skal jeg også mødes med en veninde (hende jeg var i bio med).

Så i fritiden går det fint. Det er noget andet på jobbet... Det går godt nok mellem min ene chef E. og mig. Vi har det fint nok sammen. Men vores afdelingsleder L. - hun er en ren heks lige for tiden, der bare vil vise, at det er hende der har magten og hende der bestemmer. Og det benytter hun sig af. Og mange gange går det ud over mig.
Jeg mener - jeg er ansat som kontormedhjælper - ikke som rengøringsassistent! Men hun forlanger, at jeg skal gøre nogle hylder rene i halvdelen af min arbejdstid i dag og resten af ugen. Og jeg kan bare ikke sige hende imod. Jeg er nød til at gøre det. Jeg er bare så sur.

Jeg glæder mig virkelig til det bliver weekend...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Weekendplaner er publiceret 25/01-2007 10:12 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.