En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
8 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Har ikke fået megen søvn i nat og er alligevel taget på arbejde.

I sidste uge fik jeg ved et tilfælde kontakt med nogen der solgte udpustede æg. Jeg kunne få dem til en billige pris, hvis jeg købte et vist antal. Det viste sig, at de boede i Sønderborg, hvor min svigermor også bor. Så det blev aftalt - med svigermor og med dem der solgte æg, at min mand og jeg skulle tage til Sønderborg Søndag (igår).

Vi kom bare lidt sent afsted - først hen af ved 17-tiden, så den var 18.30 da vi var i Sønderborg og vi havde ringet flere gange til dem med æggene, men de tog ikke telefonen. Derfor kørte vi direkte hen til min svigermor.

Hun blev rigtig glad for at se os. Det var også længe siden vi havde været og besøge hende, så der blev rigtig snakkket. Og der var flere ting hun skulle have hjælp til. Min svigermor er lige kommet hjem efter ca. en måned på sygehuset og de hjemmehjælpere der skulle have gjort rent i hendes hus imellemtiden, de havde intet gjort. Så der hang spindelvæv og store edderkopper ude på hendes badeværelse. Og i køkkenet var hendes kopper og bestik, m.m. ikke vasket ordentligt af. Stuen var det eneste der så nogenlunde pæn ud. Men det var jo også der hvor hun opholder sig hele tiden. For hun sidder i kørestol nu og kan lige komme rundt i stuen og ud på badeværelset og så sover hun på sin sofa. Min mand og jeg var lidt rystet over at se hvor meget hun er blevet svigtet af hjemmehjælpen og kommunen. Men nu flytter hun et andet sted hen til marts og håber, at det bliver bedre der. Der skulle hun også komme under et andet distrikt og få andre hjemmehjælpere.

Lyset var gået ude på hendes badeværelse og der var ingen der havde gidet at skiftet pæren, så det gjorde min mand lige. Og det var det samme med udendørslampen ved trappen. Så nu kan min svigermor da tænde lyset igen når hun skal på toilet og skal ikke sidde i mørke eller med åben dør ud til gangen.

Min svigerfar døde jo for ca. 2 år siden og min svigermor har siden da opbevaret en del flyttekasser med nogle af hans ting i et lille ekstra værelse. Det ville hun så gerne have, at jeg gik ind og kiggede igennem om der var noget som min mand og jeg kunne bruge eller ville have med hjem. Jeg fandt da lidt. Bla. nogle fotos med os selv på og nogle ting der tilhørte min mand. Vi fik også en stor gulvventilator og en fiskestang, der havde tilhørt min svigerfar (den ville min mand gerne have).

Omkring ved 21.00 tiden sagde min svigermor at hun synes vi skulle prøve at ringe til de folk med æggene igen. Jeg synes jo, at det var lidt sent, men min svigermor sagde, at det var helt i orden når man var i Sønderborg. Så vi prøvede at ringe og denne gang var de hjemme. De boede kun to gader fra min svigermor, så vi måtte gerne lige kigge forbi, så jeg kunne få min æg med hjem.

Så min mand og jeg kørte lige den korte tur to gader væk. Det var en venlig mand der tog imod. Det var nogle rigtig flotte gåseæg. Andeæggene var ikke så store - på størrelse med hønseæg, men jeg fik 66 gåseæg + 70 andeæg for 400 kr. (det aftalte var 60 gåseæg + 50 andeæg for 400 kr. så lidt ekstra har jeg da fået for pengene...)

Så tilbage til svigermor med de to kasser med udpustede æg. Jeg lånte en af de halvtomme flyttekasser fra det lille rum til at stille de to kasser æg op i, så de stod lidt mere solidt til turen hjem. Og de ting fra rummet skulle jo også læsses ud i bilen. Og så skulle der lige snakkes lidt mere og drikkes lidt te, osv. Og så gik tiden og inden vi vidste af det var kl. blevet 01.00 om natten og så ville jeg altså gerne hjem, for jeg skulle hjem og have min medicin og jeg skulle op kl. 6.30 så jeg kunne komme på arbejde (idag). Så vi sagde farvel og tak for denne gang og vi ville snart komme tilbage. Og så kørte vi hjem. Vi var hjemme ca. 2.30 og så gik der lige lidt tid med at få alle tingene ind i huset. Så den var 3.00 inden jeg kom til at sove og så op kl. 6.30. Er der noget at sige til at jeg føler mig lidt sløv og træt her på job i dag? Nej vel?

Var det vanvittigt at køre til Sønderborg i går og hente de æg og hjælpe min svigermor og komme så sent hjem? Jeg ved det ikke rigtig? Mine forældre vil synes det. Men de har ikke fået det at vide endnu. Ved ikke om jeg fortæller dem det. Måske...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Var det vanvittigt? er publiceret 11/12-2006 10:46 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.