17 år siden

Hvordan gjorde jeg det?

Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 17 dage siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Hvordan kom jeg videre sidst? Hvordan kom jeg over det stadie, hvor jeg hele tiden afventer en besked eller et opkald fra Je? Da jeg brød med ham sidste sommer, kom jeg videre. Jeg var lykkelig, og havde ingen bekymringer omkring ham. Hvordan gjorde jeg det? Lige nu sidder jeg og logger af og på MSN uafbrudt i håb om at han skriver. Man skulle tro jeg var sindsyg. Det er sgu ikke fedt altså.
Jeg slog op med ham for at komme videre. Komme helt videre. Væk. Nok mest væk fra det, der egentlig er virkeligheden. Det der er en realitet. Men synes jeg sidder endnu mere fast nu end nogensinde før. Hader at være uvenner med folk, som jeg har stået mig så nært, som han har. Synes det er så pokkers svært. Forstår det slet ikke.
Kan slet ikke se fremad og tænke at jeg kommer videre. Kan slet ikke huske hvordan jeg kom videre sidst. Kan ikke engang huske hvor lang tid vi ikke snakkede sammen. Men det var tid nok til at jeg kom videre.
Jeg hentede mine ting hos ham lige efter festivalen sidste år. Vi snakkede ikke sammen, indtil efter min eksamen. Det må være omkring 1 måned. Jeg græd som pisket da jeg hentede mine ting. Så meget kan jeg da huske. Det var måske også anderledes dengang. Ved det ikke. Det var stadig mig der sagde, at jeg ikke ville se ham mere. Men der var vi uvenner. Havde lige været oppe og skændes. Og jeg var fast besluttet på at de var slut. Han havde været en spasser.
Men den her gang. Han har jo ikke, som sådan, gjort mig noget konkret lige nu. Det er bare i det hele taget. Det er det, der gør det så svært. At jeg ikke kan forklare ham det ordentlig. Fordi han ikke havde forventet det. Det er fordi han bliver så sur på mig.
Og det værste af det hele er at han alligevel er ligeglad.
Jeg gider ikke at være ked af det hele tiden, for det ved jeg at han ikke er. Jeg ved at han bare "lever videre", som om jeg aldrig har været i hans liv. Han sidder ikke og tænker på om jeg skriver til ham. Om jeg ikke fortryder. Nej. Han lever livet. Det vil jeg også. Jeg vil ikke være ked af det. Ikke over ham. Nææ nej.

Åhh.

Skal også skrive stil nu. Ihh.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvordan gjorde jeg det? er publiceret 21/04-2007 20:22 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.