21 år siden

Hjem fra job

Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 6 dage siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Hjem fra job åå hvad så Lea travlt optaget af hvad hun mon har hjemme til bolchefremstilling så har ikke tid til mig hmm siger til hende det er ok, hun er ved noget har travlt, hun tager det hvis halvt som kritik eller er som en påmindelse om min ønskede frihed.

Trykker på knapen til pc'en og går ud ordner ny tørresnor ind igen spørger familien om nogen har tid lyst til en snak Lea Nikolaj og Louise sidder i stuen ved tv Lea giver meget klar besked om det ikke skal være når det passer mig stikker lidt til Louise får et par smil åå hun driller tilbage men ja det er ok åå kan ikke trækkes ud.

Går ud sætter mig ved pcen Lea hvilken undskyldning har du nu for tænde den jeg synes det er indlysende at ingen gider snakke med mig i nuet. ååå det var synd siger hun hmm det synes jeg nu ikke i skal gøre som i vil siger jeg hmm Lea gidder ikke høre mine undskyldninger mere siger hun de duer ikke. OK tænker jeg så lader jeg være med at svare mere, sidder stille ved pc mens jeg lader hendes ord strømme hagle over mig i 5-10 min bebrejdigelserne flyver om ørene på mig.

Kun en gang kan jeg ikke lade være med at svare det er på Leas ord "du er så fandens egoistisk tænker kun godt om dig selv" >TAK jeg vil gerne tænke godt om mig selv< siger jeg for jeg ser altså ikke spor negativt i det.

Ellers har dagen budt på fodbold med Nikolaj åå mig som tilskuer med lidt hundetræning. Børnene på udskiftningsbænken havde også stor glæde af Pongo til sidst kneb det træneren finde nogle der havde tid spille fodbold))

hmm gætter på Lea er gået i seng nu eller kommer hun ned om lidt når hun har puttet Nikolaj måske skal jeg lige gå op se hvad der sker give hende et godnatknus elsker hende trods alt.

Lea har været her jeg var inde læse min fyldeprofil længe siden den er skrevet Lea er faktisk i godt humør siger der mangler at stå computernarkoman. jeg overvejer lidt om jeg skal tilføje Leas ord på min profil hmm næææ føler mig hvis ikke selv helt som sådan en sååå....

vil se om Lea har tid til kærtegn))

ses Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hjem fra job er publiceret 24/09-2002 21:14 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.