17 år siden

slut med målløshed

Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
200
Jette Peters...
7 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 6 måneder siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
nå... nu er jeg heldigvis ved at falde lidt ned fra min målløshed over færingen. selvom jeg fik brugt det meste af aftenen i går på at ærgre mig over, at jeg ikke var lidt frisk i går, da jeg mødte ham anden gang. jeg smilede og vinkede bare på en kæk måde - det jeg BURDE have gjort var, at hive ham ind i elevatoren, snave ham i gulvet og så bare gå, når dørene åbnede sig, uden at se mig tilbage. TOUCHE! men som mine veninder påpegede, så er det jo aldrig noget man gør i virkeligheden... surt, at livet altid foregår i virkeligheden...
han var vist ikke derude i dag - så ham i hvert fald ikke.

jeg var til gengæld ude og træne med G i går. OG til yoga her til formiddag. og i morgen skal jeg til mbl... nu SKAL jeg i gang igen. efter på mandag, når jeg ikke længere skal ud og skrive, så skal jeg have mit træningstøj med på job tre gange ugen, så jeg kan træne på vejen. i hvert fald to gange... surt, at jeg hader det så meget. og er så slap. fik kvalme af at styrketræne i går. og jeg kunne ingenting til yoga. hvorfor er ALLE andre smidigere end mig? hvad er mine muskler og sener lavet af? cement?? jeg er sgu lige så smidig som rundetårn.

nu er mit speciale til korrektur hos min veninde...

havde aftale med M om at gå ud og drikke lidt vin i morgen, mn hun har aflyst... øv. skrev og spurgte en milliard veninder, men ingen kunne. men nu har D lige skrevet at hun gerne vil med lidt ud, yipiiiii!

har forresten fundet ud af at mine kommende kæreste skal have en bil. helst en stor en, så vi kan køre op gennem sverige og se på det smukke landskab, fiske, grille og pimpe en masse vin.

men udover det, så må datingfyren snart gerne komme hjem fra rejse, så vi kan skrive igen. o-v-e-r-s-p-r-i-n-g-s-h-a-n-d-l-i-n-g-e-r.

er gået i gang med fantastisk roman: svava jakobsdottirs "historien om gunlød"... glæder jeg mig til at læse videre i.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget slut med målløshed er publiceret 30/05-2007 19:48 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.