21 år siden

smilerynker

Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
En weekend med liv og glæde i hele huset...
Startede allerede torsdag, hvor min datter Irene kom hjem. Hun havde ligget syg og dårlig derovre i København, og kunne så ligeså godt tage hjem, når hun alligevel ikke kunne arbejde, og der er jo ikke noget jeg hellere vil end at ha' hende hjem, så jeg kan nusse-pusse lidt om hende...)))
Fredag tog jeg lidt tidligt fri fra arbejde. Vi skulle ha' gæster til spisning om aftenen, og det ville jeg gerne være klar til uden for meget stress. Hele min arbejdsuge havde været hård, nok at lave på kontoret, og fuldt program i klinikken, så jeg trængte til en pusterum bare på nogle få timer. Så det fik jeg... fik hyggesnakket lidt med Irene, støvsuget, vasket gulv, ryddet op m.m. og jeg fik set et glimt af Dott (dotts.dk) i genudsendelse af 19-direkte i fjernsynet. Meget sjovt at se hende live, når man jo ellers kun kender hende fra hendes dejlige side på nettet.
Fredag aften var vi til koncert med James Sampson i Musikteatret i Vejle sammen med et hold venner. Det var en stor oplevelse - jeg elsker hans sange, hans stemme og hans øjne, så det var ikke spor svært at falde ind i rytme og dejlig stemning. OG jeg havde helt ondt i hænderne af at klappe..)) En dejlig aften......
I går lørdag startede stille, var i Bilka at handle lidt ind til fødselsdagsmiddag for Irene. Over middag kom et hold af hendes venner sammen med deres lille 1-årige pige, og hen på eftermiddagen ringede mine tvillingepiger. De var på vej hjem fra Italien og ville blive sat af på en rasteplads ved Kolding, så om jeg lige ville hente dem der... ja da selvfølgelig ville jeg det! Inden jeg kørte kom kæresten til den ene af mine tvillinger, så også han var klar til at tage imod dem... og jeg lovede højtideligt ikke at fortælle hende, at han ventede derhjemme.
Jeg fandt rastepladsen og pigerne sammen med en veninde, der gerne ville md til Vejle for at komme videre med tog, og sammen med den anden tvillings kæreste.. Så jeg fik bilen fyldt med bagage og passagerer - de tre piger på bagsædet og kæresten ved min side. Vi småsnakkede på turen og de fortalte alle om oplevelser lidt i munden på hinanden - sjovt, sådan har tvillingerne altid haft det, når noget skal fortælles, munden står simpelt hen ikke stille i timevis - men de er gode til at fortælle, så det er jo bare herligt.
Pludselig trænger venindens stemme igennem al snakken... jeg kan se hende i bakspejlet og hun mig ... "hvor har du altså bare nogle søde smilerynker ved øjnene, Birthe-Benthe-mor"... "tak" sagde jeg og fangede hendes øjne i spejlet. Ikke mange ord men hvor blev jeg dog glad for sådan en lille helt spontan kommentar fra en dejlig pige på 18-19 år... Bare herligt at hun sagde det, for egentlig hvor mange tør sige sådan til en man næsten ikke kender..??
Resten af dagen gik rigtig godt - stor gensynsglæde for kærresteparret, hyggelig middag for os alle, masser af snak, aftenskaffe med lagkage m.v.
I dag tager de så afsted igen allesammen. Irene med tog i eftermiddag tilbage til Kbhvn og i aften kører jeg tvillingerne til Ringkøbing. Så bliver der stille igen.... men glæden vil jeg stadig ha' indeni, glæden over at være mor til en pragtfuld flok, hvor der dog har manglet en enkelt i denne weekend (den nygifte), glæden over at få at vide jeg har søde smilerynker og ikke mindst glæden over bare at ha' haft nogle gode dage i mit liv.

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget smilerynker er publiceret 29/09-2002 10:15 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.