Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Blev mandag aften/nat sendt ud til en adr. Var ikke i tvivl om at det var en studenterrunde som kørte på sit højeste i det opslåede telt i indkørslen. En ung pige kom hen og sagde beklagende, at hun troede at dem som skulle med enten var kørt, eller også så beruset at de ikke var i stand til at tage med. Hun var sød og gik ind i teltet og spurte de andre feststemte unge mennesker, om de skulle bruge en taxa. Hørte en ung fyr råbe ” hva fanden skal vi med en taxa når vi har MOR ”. Jeg måtte køre tom derfra, men det var for engangsskyld med et smil på læben ;-)
I går fik jeg en af vores specielbørn som skulle hentes i børnehaven og køres hjem. Knægten var vel 4-5 år og meget snaksaglig. Han fortalte om hans mor og en han omtalte ved navn. Jeg spurte om denne var hans mors kæreste, hvilket det var, men mor var altså også hans kæreste. Kunne ikke lade være med at smile. Da vi kom til adr. kom moderen os i møde. Knægten løb hen til hende, slog armene om hende og sagde – jeg elsker dig ;-)

Er tidlig oppe i dag. André ringede i går og var frustreret over at han muligvis ikke kunne komme hjem, da han ikke selv kunne bægere hans taske pga. af den brækkede kraveben. Stedet hvor han bor har bestilt handicaphjælp, da han skal skifte tog og have hjælp til det. Han var overbevist om at de ( DSB ) ikke ville hjælpe med bagagen, da de normalt kun plejer at vise ham det tog han skal skifte til. Jeg har her til morgen talt med DSB og der skulle ikke være problemer med hjælp dertil. Har ringet til stedet og lagt en besked til den unge mand, om at han bare skal åbne munden og bede om hjælp.

Min fars rengøringshjælp ringede i aftes. Hun var frustreret over min far og ikke mindst over at han har lukket påhænget ind i hans liv igen. Sidste gang stoppede hun med at gøre rent for ham, da hun ikke gad / orkede det svineri påhænget efterlod. Hun ville ellers have fortsat med at gøre rent hos ham til han fik en lejlighed, men nu så hun ingen anden udvej end at aflevere nøglen. Jeg forstå hende udmærket, og viste også at det ville ske.
Så indtil videre har hans bekendtskab kostet ham hans besøgsveninde, rengøringshjælp og mine besøg. Tror også at de 3 kollegaer som med jævne mellemrum ser ind til ham, vil betakke sig og blive væk efter de har oplevet grisestien. Ved at min søster også vil nægte at komme der når hun får at vide at hun er flyttet ind. Forstår ikke at han vil betale prisen for den smule selskab hun kan give, men der er så meget jeg ikke forstår. Hmm

Har også ringet til lægen for at bestille en dobbelt tid til ham, så han kan komme på den fleksible venteliste ved boligforeningen ( det har han ikke formået selv at gøre ), men de ville ikke lave dobbelttidsbestilling før efter deres ferie i uge 31. Det irritere mig grænseløst at hun også er omfattet hans boligsøgning, men jeg vil gøre mit til at lejligheden kun kommer til at stå i hans navn, så hvis situationen giver sig, så har jeg mulighed for endnu engang at tage hende i hoved og røv og smide hende ud. Har efterhånden prøvet det et par gange ;-)

Vil ind og putte lidt igen. De kære studenter kører på sidste vers. Nogen af dem er ved at være godt medtaget og der er ikke så meget krudt i dem mere, men jeg vil gerne have det sidste med.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mor er den bedste er publiceret 04/07-2007 10:28 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.