17 år siden

Skylder en undskyldning

Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 27 dage siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
16 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Jeg håber din kynisme gør...
Ansu Orheim ...
2 dage, 5 timer siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Håb er altid ledsaget af ...
Ansu Orheim ...
6 dage siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Har lige fået en opsag fra de varme lande ( af Claus ) om at gemme min dårlige samvittighed et sted hvor solen ikke skinner. Ja ja skal nok siger jeg så og bliver gennemskuet med det samme. Fandt i aftes ud af at jeg havde misforstået den besked fra min svigerinde og hendes knude i brystet. Hun HAR fået konstateret brystkræft. Har både over for min svigermor og svigerfar udtalt mig ud fra det som jeg havde forstået, og prøvet på at slå kold vand i blodet da de oprørte ringede og fortalte, at hun havde fået konstateret kræft. Jeg er ked af den misforståelse og at jeg måske ikke har virket forstående og omsorgsfuld nok.

Jeg fik sendt trollerikken med toget til Århus torsdag, og kørte derefter tværs over landet til storbyen. Fandt hotellet hvor vi havde booket et værelse på. Vedkommende som havde lejet værelset før os var ikke rejst af, så de blev nød til at give os brudesuiten. Meget belejligt da torsdag faktisk var vores 10 års bryllupsdag. Bestilte en taxa til kl. 17.30 da vi skulle ud og spise før revyen. Chaufføren var en barfodet huggabuka ( kaldenavn for en af udenlandsk herkomst uden bestemmelsessted, og uden racistisk bagtanke ). Fortalte at vi var på firmaudflugt og at det var mig som var chefen. Chaufføren sagde – kvinder altid chef. En meget klog chauffør ;-D
Vi fik noget godt at spise, gået en tur i dyrehaven og set en knald god revy. Det var første, men bestemt ikke sidste gang vi vil opleve dette. Bagefter fik vi et par genstande, og tog så en taxa tilbage på hotellet. Spiste dagen efter morgenmad på hotellet og kørte derefter ind og parkerede i Industriens Hus. Var en tur på strøget og selvfølgelig forbi Sømods Bolcher i Nørregade. En most hver gang vi er på disse kanter. Blev inviteret på landet ( på sjælland ) og tog imod tilbudet. Vil her igennem sende en kærlig hilsen og tusind tak for gæstfriheden.
Ringede på et tidspunkt til Michelle. Hun var netop kommet hjem fra arbejde, var stresset og havde netop fået gæster som skulle med til koncerten. Hun fortalte at der havde været problemer omkring André aften før. Han havde ringet til lægevagten og skadestuen i Århus og klaget sin nød over den nye forbinding. De havde åbenbart misforstået ham, og han var blevet sur og smækket røret på. Hmm…vil have undersøgt om der ikke står i de papir som er offentlige tilgængelige for sygehuset at han er retarderet, samtidig med om det er mulig at jeg bliver kontaktet hvis og når der sker noget. Han kan være svær at vurdere umiddelbart, hvilket jeg mener er hans største handicap.
Efter besøget på sjælland kørte vi på landet i det jyske og besøgte Claus´s søster og svoger. Det var derved min misforståelse gik op for mig. Kørte derefter til Århus for at hente André. Fandt ham efter en del køren rundt i området. Fik ham overbevist ham om at tage derfra før det sluttede, så vi undgik det værste trafik. Var godt trætte hjemme ca. kl. 01.00
Viste at min stedfar havde været ude og køre torsdag aften, men blev alligevel overrasket over at han også havde hentet bilen i aftes. Han havde låst sig ind efter endt vagt i nat og ringede til vores fastet tlf. imens han stod i spisestuen. Han ville hellere ringe og vække os, end at gå ind i soveværelset. Claus var lidt rundt på gulvet, og forstod ikke det halve af han sagde. Skal lige have ringet og spurt om der var noget vigtig ;-)
Vi havde på fornemmelsen, at grunden til at han ikke har været mere ivrig for at komme ud at køre, var at Claus også var begyndt. Ved samtalen imellem Claus og ham den anden dag var det også kommet frem, at han ønskede ikke at tage noget fra os, så derfor havde han ikke ringet. Vi havde ellers sagt at han bare skulle ringe, men det har han ikke gjort. Tror at han forstod at det var okay og at det var en god mulighed for os, eller specielt mig, at ” lovligt ” tage en fridag.

Har lidt svært ved at tage mig sammen lige nu. Vil en tur over i skoven med hunden inden jeg starter op. Har savnet hendes glade væsen, selv om vi reelt kun har været hjemmefra i 1½ døgn. I morgen skal jeg køre trollerikken nordpå.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skylder en undskyldning er publiceret 14/07-2007 15:35 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.