Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Af undskyldningen blevet givet til svigermor i går. Hun sagde at hun havde været lidt forundret over at vi havde taget og reageret så let på meddelelsen, men kunne godt forstå vores reaktion og handlemåde ud fra hvad vi havde forstået, og åbenbart misforstået. Hun kommer ind med båden fra England i morgen, og bliver her til tirsdag, inden vi så køre hende over til Claus´s søster. Hun skal under kniven i morgen og have fjernet knuden i brystet. Et indgreb som skulle tage 3 timer.
Vil senere i dag prøve at kontakte min svigerfar for også at give ham en udskydning for misforståelsen. Det ligger mig meget på sinde at få redet trådende ud, selv om som Claus siger, så reagerede vi ud fra hvad vi i første omgang havde forstået, og dermed ikke i en ond mening, eller for at negligere problemstillingen.

Skal snart køre André nordpå. Orker snart ikke turen, men har det lidt sådan, at jeg med skamfuld glæde gerne køre ham der op. Det har været sejt at have ham hjemme denne gang. Samtidig med at han har været meget opmærksomhedskrævende, så har problemstillingerne omkring min far, eller rettere påhænget også hivet tænder ud. Har lige haft ringet derhjem og røret blevet taget af hende. Blev overrasket over hendes tilstedeværelse og smækkede på. Jeg orker hende simpelthen ikke. Min tidl. stedfar havde vist givet hendes en ordentlig verbal tur, imens vi var på Sjælland. Havde bla. sagt, at hvis hun ikke fik flyttet møblerne, så skulle han nok sørge for at brænde dem af. Ham som skulle have flyttet dem fredag, var blevet forhindret og kunne først onsdag i næste uge. Hmm… Skal måske sige til hende, at frelsen hær sikkert gerne vil have det, så som hun gjorde med det børene og legetøj jeg havde fået lov til at opmaksimere på et værelse hjemme ved min far.
Selv om han ikke vil indrømme det, så har hendes tilstedeværelse taget hårdt på ham. Hans rengøringskone, som også arbejder inden for hjemmeplejen, siger at han efterhånden fungere som nogen af de 90 årige hun færdes iblandt, og det er ikke de velfungerende hun hentyder til. Han fylder immervæk kun 69 år til november.

Nu går det ikke længere. Den unge mand har pakket hans tøj og er klar til afrejse. Håber ikke at trafikken er så massivt som det åbenbart var i går.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Første del er publiceret 15/07-2007 12:38 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.