17 år siden

Can't do

life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg kan ikke det her. Jeg har ingen kæreste når det er på den her måde. Min kæreste skal være sød og dejlig. Vise at jeg betyder noget. At jeg betyder mere end bare en tilfældig. At det betyder noget for ham at se mig. Jeg vil fylde noget. Bare lidt. Jeg vil høre om hans liv. Også alle de ligegyldige ting. Jeg vil være glad og lykkelig. Bekymringløs.
Jeg vil føle alt det modsatte af hvad jeg føler lige nu.
Kan ikke forstå hvorfor han vil have mig som kæreste, hvis det er på den her måde. Kan ikke forstå at det ikke er vigtig for ham at se mig inden lørdag. Når han ved jeg rejser. Kan ikke forstå at det ikke betyder noget for ham om vi snakker sammen eller ej.
Kan ikke forstå det.
Jeg kan gøre det bedre. Og det burde jeg ikke sige. Men det kan jeg. Og jeg ved det. Men samtidig ved jeg også at jeg ikke kan undvære ham. Lige nu er han for vigtig for mig til at jeg kan give slip. Jeg kan bare ikke se hvad jeg skal gøre for at få ham til at gøre en indsats.
God damit.
---

Og jeg skal have briller. Har lige været inde og bestille dem idag. Gider ikke have briller. Så vil jeg have kontaktlinser. Men nej. Det kan jeg ikke fordi mine bygningsfejl er sådan at det åbenbart ikke vil hjælpe mig overhovedet at få kontaklinser. Så værsgo\' Anne. Briller til dig. Men de er faktisk okay fede dem jeg fandt. Brede stel. Lilla. Med mønster. Men jeg ser meget underlig ud med briller.
Uden briller ser jeg 50%. Med briller vil jeg se 100%. Det er alligevel vildt. Måske meget godt jeg får dem. Især med kørekort osv. Åhh. Men gider ikke alligevel.

Min pencilin gør mig ubekrivelig træt hele tiden. Åhh.

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Can't do er publiceret 26/07-2007 16:39 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.