17 år siden

Big girls don't cry

Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 18 dage siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
"Åhh Anne, I er bare et af de par der altid vil være et par - også selvom i ikke er sammen". Snakkede med Jo. igår. Hun er netop kommet hjem fra Bulgarien, så fortalte hende at mig og Je. er kærester. Hendes første kommentar. Hmm. Hun har nok ret. Jeg ved ikke. Jeg ved bare at jeg stadig ikke har snakket med ham og at jeg nok ikke ser ham inden Bulgarien. Eller det gør jeg ikke. Og hvor føler jeg bare slet ikke at vi er kærester. Jeg er ikke kærester på den her måde. Og vi var ikke kærester sådan her sidst. Har aldrig haft det godt med at være sammen med ham på den her måde, men har aldrig rigtig kunne sige noget, når vi ikke har været officielt kærester. Men forstår ikke at han ikke forstår at jeg gerne vil snakke noget mere med ham. Se ham noget mere.
Han har aldrig været sådan her. Eller jo. Sådan har det jo været et stykke tid nu. Men for pokker. Vi er kærester.
Synes ikke det er for meget at forlange. Synes ikke jeg er streng. Synes ikke jeg er unfair. Ikke hysterisk. Synes faktisk det er ganske normalt.
Det bliver en kamp at få et forhold med ham til at fungere optimalt. Ved ikke hvad jeg skal gøre.
Kan rigtig godt lide ham. Men hvad pokker er det her for et forhold altså. Øv.
---

Kommer ikke til Grøn koncert imorgen alligevel. Kan ikke få fat på Rikke. Gamle Li. har tilbudt at jeg kan tage med hende. Hun skal afsted med nogen piger fra sin klasse og nogen drenge de mødte i sommerhus. Men ved ikke helt. Føler mig bare malplaceret. Og har alligevel ingen penge til det. Synes bare det er ærgeligt. Ender nok med at jeg skriver til Li. imorgen og spørger om jeg stadig kan nå det. Ej, det ved jeg ikke.
Har ikke fortalt hende om Je. endnu. Har spurgt om vi kan snakke fredag efter arbejde. Så nu skal vi spise pizza og se film. Er alligevel nervøs for hendes reaktion. Nu må vi se. Har spurgt Th. om han tror hun bliver meget sur. Men han mente, at så længe jeg huskede at fortælle hende det og hun fik det af vide inden alt for længe, så ville hun synes det var okay. Hun ville nok blive chokeret. Men stadig. Det er sgu også noget lort. De sidste par gange mig og Je. har været sammen, har det været ham der har sagt det til hende. Enten før jeg nåede det. Eller også har det bare slet ikke været meningen at hun skulle vide det. Kan sagtens forstå at hun ikke synes det har været skide fedt. Og er ked af at det har været ham der har fortalt det. Så må hellere fortælle hende det den her gang.
---

Sidder og hører Je. yndlingssang. Hvor dum er jeg altså. For det hjælper jo helt sikkert på det hele. Lige nu kommer jeg også i tanke om at han giver koncert med bandet sidst i august. Han har ikke fortalt mig det. Ved faktisk ikke hvorfor jeg ved det. Hmm. Men ja. Han plejer sgu nok at invitere mig i god tid. Han har ikke engang nævnt det. Hvorfor ikke? Vil han nu heller ikke have at jeg kommer til hans koncerter. Jeg gider fucking ikke det her altså.

Går i seng nu. Inden jeg drukner mig selv i for meget selvmedlidenhed.

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Big girls don't cry er publiceret 25/07-2007 23:19 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.