Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Har normal stor respekt for medicin, men i nat tog jeg en ekstra sovepille efter at havde taget en uden virkning 4 timere tidligere, to romgrog og en gåtur med hunden. Havde ikke sovet i 1½ døgn og havde virkelig brug for søvn. Uroen i mine ben var også ved at tage pippet fra mig, men turen med hunden hjalp lidt. Ja den stakkels lille hund må stå model til meget. Hun er helt rundt på gulvet pga. mit søvnmønster. Jeg plejer jo at arbejde om natten, så der sover hun normalt i hendes kurv her på kontoret indtil jeg kommer hjem. Derefter går hun med ind i sengen og ligger imellem sengekanten og mig, og så ligger vi ryg mod ryg. Dejlig med sådan en varmepude. Hun har efterhånden tillagt sig at have forpoterne på sengekanten – hvilket jeg er bange for er min skyld, da jeg ofte bøvler rundt. Hun vil være sikker på ikke at blive smidt på gulvet. Hmm……………. Prøvede faktisk at skubbe hende ind væggen for år tilbage – ups. Havde været inde og ligge midt på dagen og Claus sende André ind for at vække mig. I min halvvågne tilstand fornemmede jeg noget som holdt fast i mit hår og jeg skubbede denne generne element væk. Vågnede ved at hunden piv da den ramte væggen, André som blev forskrækket og løb grædende væk og manden som kom farende ind og troede at det var André jeg havde slået. Så et eller andet sted, så forstår jeg godt at hunden gradere sig mod endnu en tur.
Nej måden jeg kan mærke at min søvnmønster påvirker hende, er at hun er træt. Hun følger mig overalt og er altid ved siden af mig, så det at jeg ikke kan sove betyder en evig vandring rundt i huset i løbet af natten. Så sidder vi i stuen eller går ind på kontoret, så finder jeg på et eller andet at lave anden steds og så følger man også med der. Prøver af og til at gå foran ned af nat gangen og demonstrativ dreje ind på det store badeværelse - i håb om at jeg så også gør det for at børste tænder og gå i seng. Hun er en sjov størrelse, men hold op hvor er jeg glad for hende
Købte i går stof til et forhæng under min fars køkkenbord, så jeg i det mindste føler at jeg får udrettet noget når jeg alligevel ikke kan sove. Vil i Bilka om lidt, selv om det ikke er lysten som driver. Folk har lige fået penge og det er lørdag – hvilket betyder kaos. Orker ikke tanken om at skulle flere steder, så jeg må bide tænderne sammen og få det overstået.

Teenageren kom hjem fra studieturen i går. Det havde været en kanon tur og han var helt euforisk da han berettede om deres oplevelser. Havde overraskende købt tøj – hvilket jeg ellers ikke troede interesserede ham. Altså udover at få alle hans bukser til at have hængerøv ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dumt er publiceret 03/11-2007 11:29 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.