Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 11 dage siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 19 dage siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Var på arbejde i dag, kort dag, havde fri 12.30, og første dag i denne uge, da jeg jo har været syg.
Nu er Helene blevet lidt sløj og pjevset (de havde ringet efter mig mens jeg kørte hjem fra arbejde) , så har lavet en aftale med min mor om, at hun kan tage hende nogle timer imorgen hvis hun stadig er sløj. Har bare lidt dårlig samvittighed, da min mor skal have veninde på besøg imorgen... Men hun sagde selv det ikke gjorde noget, og jeg kommer til at hente hende 1½ time efter hendes veninde kommer, så det er nok ikke så slemt... Synes også bare det ville være så pinligt at skulle ringe ned til arbejde igen imorgen og sige jeg ikke kommer... Iih, hvor får de meget glæde af mig... Ved godt jeg har lov til at holde barns første sygedag, men , men altså... (Min mors veninde kan jo også godt lide børnene, så hun vil sikkert - forhåbenligt - bare synes det er hyggeligt...)

Er ved at planlæggenoget video-aften d. 1. dec. (Øv, skal ikke engang holde 1.dec med mine børn). Det er en ret stor ting for mig, da det er sjældent jeg ser andre mennesker... bor jo langt ude på landet og alle mine veninder bo inde i byen, og det er jo ikke som om jeg lige kan smutte ind forbi dem en aften, med børn og det hele (det ville sikkert ikke være umuligt, men heller ikke ligefrem kvalitetstid for børnene), og har fuld forståelse for, at de ikke har den store trang til at bevæge sig her ud af en mørk hverdagsaften, med busser der går hveranden time, og blabla... Tror bare jeg er lidt i veninde-underskud...
Men hader også at lade venindetid gå fra børnetid. Det er ikke sjovt at have delebørn. Havde jeg dem hele tiden, ville jeg ikke have noget problem med at lade mine forældre passe dem lidt oftere, og finde tid til at komme ud og se folk, men fordi der er 4½ dag der går fra på en 14-dages-periode, vil jeg ikke rigtig give slip på dem nogen af de andre dage. Og på børnefri dage er det jo også vigtigt at få plejet kæresten lidt... Det ER alligevel noget andet når der ikke er børn.
Nå ja, men ved godt, at jeg ikke skal brokke mig, jeg har det jo godt, og det er jo mig selv der vælger hvordan min tid skal bruges, og jeg fortryder ikke min prioritering... så... :)

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tidsprioritering er publiceret 14/11-2007 20:18 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.