3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
Ja tak, men hvad kan jeg bruge det til !

Da André flyttede ind på det nye bosted forklarede jeg, at han ingen økonomisk sans har og at pengene brænder i lommerne på ham, så de skulle være opmærksom på dette, samt foreslog at han fik ” lommepenge ” ud af hans pension. Havde et frisk eksempel fra et par dage i forvejen, hvor han havde fået lov til selv at gå i Kvickly og købe cola. Det gjorde han skam også, men af uransagelige grunde så var der også smuttet en playstation 2 ned i kurven.
Det viser sig nu at han har fået lov til at hæve som det behagede herren og dermed endnu ikke har betalt husleje på stedet. De har ikke sørget for at det var lagt ind på hans budget og det betyder nu at han har en restance på ca. 15000,00 kr. Jeg er eddermame gal over denne brøler. Ikke på André, da han ikke er klogere end at han troede de penge som stod på kontoen var hans og dermed handlet i uvindenhed. Men på personalet som jeg udtrykkelig gjorde opmærksom på problemstillingen og forventede, at når de sagde at det ikke var ualmindelig for steds beboer, og de nok skulle tage hånd omkring dette – ja så regnede jeg med at det var i orden. Havde fået styr på det økonomiske rod som der var med hans medicinregninger fra det tidl. sted. Ordnet det banken så han havde en bevilliget overtræk, som han faktisk er færdig med at betale af på i denne mdr.
Stedet ønsker nu at der skal være en økonomisk værge for ham – hvilket jeg indvilligede i med det samme. Mente ikke at det var hensigtsmæssig da jeg var for tæt på som mor, men med opbakning fra Claus, så acceptere de alligevel. Bander og svovler over at jeg fik henlagt sagen, da jeg nu skal starte med en ansøgning forfra.
Får knægten hjem på weekend i morgen. Skal hente ham på hans arbejde, som han er blevet rigtig glad for. Han skal sammen med vi andre med til bedstefars fødselsdagsfest lørdag. Min søster og svoger kommer også. Er spændt på hvordan hun vil te sig nu hvor hun har ignoreret mig i 1½ år.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vi beklager er publiceret 15/11-2007 23:29 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.