Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Det var bestemt ikke lysten som drev værket, da vi på besøg hos nogle venner den anden aften. Havde mest af alt lyst til at ringe afbud, gemme mig under dynen og lege ikke hjemme. Men en aftale er en aftale og jeg bed tænderne sammen og tog masken på. Aftenen endte faktisk med at være rigtig hyggelig – hvilket udløste en dårlig smag i munden over min tidl. forbandelse over at skulle af sted. Min næsten euroforske tilstand af liv og overskud fredag i sidste uge – viste sig at være forbigående. Var ellers ” nærmest lykkelig ” over at være tilbage ! Oplever denne korte normalisering som en brat opvågning efter lang tids dvale – hvor jeg så sprudler af energi, lyst og gå på mod, samt behov for at indhente alt det forsømte. Men denne lykke rus er og bliver kortvarig, som regel begrænset til en dag – hvorefter kroppen atter går i dvale og hovedet frejdigt følger med ” næsten helt Duracell artig ”. Talte med lægen i dag i forbindelse med fornyelse af recept. Mente at jeg skulle give det tid til at virke, og så længe at jeg ikke oplevede at få det være – så skulle det nok komme. Hmm .. ja ja de ringer og vi spiller og jeg spiser piller. Tra la la la………..

Kørte over til min far her i går aftes, da jeg havde ordnet vasketøj for ham. Blev mødt af synet af påhænget som åbenbart og ikke overraskende - er på flasken igen, samt en far som så ud som en lille skole dreng der var blevet taget med fingrene i kagedåsen. Besøget strakte sig til at lægge tøjet på plads og så ellers ud af døren igen.

Har drømt at jeg var inde i min fars tidl. hus. Så at de nye ejere havde skiftet loftet ud og lakeret brædderne med noget teaktræsolie. Glaspartierne i udestuen var fjernet, der var sat nyt køkken ind, samt opsat 3 postkasser i entreen. Nævnte drømmen for Claus som kunne fortælle, at han havde observeret at de var begyndt at pille loftet ned og køre det væk på en trailer. Helt vild underlig !

Skal tidlig op i morgen. Der skal være møde på Andrés bosted og må sædvanlig indordne mig efter hvornår de kan. Dvs. at jeg måtte ringe op på neurologisk og pænt spørge om en ny tid til min far. Han vil jo gerne have mit følgeskab i forbindelse med sygehus og lægebesøg. Er lidt spændt på mødet i morgen, for hvis det passer som André for nylig har fortalt vedr. hans økonomi, så ringer jeg straks og får genoptaget sagen vedr. at være økonomisk værge.

Vi prøve at finde tidlig i seng, så jeg kan komme op i god tid i morgen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At være en saga blot er publiceret 13/11-2007 23:20 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.